Найкумедніший учасник “МастерШеф” Пава показав, як розважається з колегами: “Підпалюю сніг”

Пава став одним з найцікавіших учасників кулінарного шоу "МастерШеф". Він безумовно залишив яскравий слід після себе. Адже одна його поява у кадрі викликає у глядачів непідробну радість та інтерес.

Сам по собі Вадим дуже активний, здається, він ніколи не сидить на місці та постійно знаходиться у русі. Його жага до кулінарії відкрила йому двері у нове життя, оскільки він тепер реальна знаменитість. У Бжезинського багато прихильників, і по більшій мірі його люблять не за кулінарні здібності, які в нього на вищому рівні, а за людяні якості. Напевно, кожному б хотілося мати такого друга як Вадим.

Пава на МастерШеф

У колективі “МастерШеф” Вадима цінували та поважали, адже попри свою кумедність, він достатньо серйозно ставиться до життя, до своїх цілей, до змагань та до всього, що може зробити його життя кращим. Але якась така дитяча безпосередність все ж таки переважує серйозність. Хоча на шоу чоловік не раз проявляв характер, і іноді його було краще не чіпати взагалі.

Та по життю Пава радіє кожній миті, тому працювати з ним – це задоволення. Як керівник він вимогливий, але як людина добрий та веселий. Його підопічні дуже люблять його та поважають. А також розуміють його жарти та іноді жартують з нього й самі.

Наприклад, днями Вадим вирішив показати своє відкриття. Річ в тому, що дівчата з роботи розповіли йому, якщо підпалити сніг, то він буде горіти. Спершу Вадим не повірив, потім здивувався, а потім відправився підпалювати сніг та показав цей процес у сторіс свого блогу в instagram.

Зимові розваги Пави

Тож, Бжезинський дійсно відправився з колегами на вулицю, аби спробувати цей лайфхак, але, крім того, що сніг ставав чорним і танув, нічого не відбулося. Тому Вадим не залишився від цього процесу у захваті, але впевнися у своїй правоті. Забавки дійсно нестандартні, але як то кажуть, у житті треба все спробувати.

Схожі статті