Олег Винник кардинально змінив зачіску володаря вовчиць: модна стрижка боб-каре у минулому (ФОТО)

Відомо, що улюбленець українок Олег Винник ще до початку повномасштабного вторгнення поїхав за кордон, але з самого початку мало хто знав, де перебуває артист та в якому він стані.

Олег потрапив від хвилю критики, оскільки реальної причини свого термінового від’їзду він майже нікому не повідомляв та навіть не хотів оприлюднювати справжню причину свого зникнення з усіх радарів. Адже на зв’язок артист також не виходив. Тому, його колеги та прихильники розділилися на два табори, одні вважали, що Винник втік заради своєї безпеки, аби не йти у ТРО чи ЗСУ, а інші просто переживали та не знаходити собі місця.

Олег Винник

Та насправді ж напередодні війни у Винника загострилась його хвороба і його стан був тяжким, тому, передбачаючи можливість вторгнення росіян родина Олега прийняла рішення не тягнути та виїжджати у Німеччину на термінове лікування. Навіть попри те, що співак вважає українську медицину найкращою, атмосфера тут не для дієвого лікування. Тож, коли причина стала відома, багато хто змінив свою думку та заспокоївся.

Тим часом Винник став на ноги та почав займатися волонтерством. Виявляється, ще у 2014 році співак створив благодійний фонд “Вовчиця” та допомагав військовим на Донбасі. А тепер його масштаби розширилися й Олег закупає машини для військових, які сам відправляє до України.

Тож, зараз Винник живе новим життям, а як то кажуть, нове життя – нова зачіска. Тож володар вовчиць вирішив змінити своє звичне боб-каре та колір волосся. Всі ми звикли бачити Винника з білим кольором волосся, а тепер він русий. Так, доволі неочікувані зміни, але й цей образ пасує артисту.

Олег Винник змінив зачіску

Це фото у новому амплуа Олег показав на фоні великої скляної будівлі у Берліні, де він і живе останні 11 місяців. Та на фотокартці Винник виглядає доволі щасливим та вже здоровим, але ніхто не знає подробиць його стану, тому поспішні висновки робити не варто.

Схожі статті