Як усе розпочиналося: історія кохання нашумівшої зіркової пари Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса

Кохання - це прекрасне почуття. Воно окриляє людей, змушує їх наважитись на шалені вчинки. Втім, як часто це буває, навіть найромантичніша історія кохання може закінчитись далеко не хеппі ендом.

У світі шоу-бізнесу існує безліч пар, яких фанати вважають еталоном стосунків. Проте все частіше на шпальтах відомих таблоїдів з’являються новини про чергове розлучення зіркових подружжів.

Так сталося із усім відомою парою Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса. Минулого року подружжя офіційно повідомили про те, що їхні стосунки підійшли до логічного завершення. Ця заява не на жарт засмутила фанатів співаків, і вони почали вибудовувати теорії про те, чому так сталося. А ми зараз пригадаємо як саме зародилося це світла почуття у колишньої зіркової пари.

Надя Дорофєєва та Дантес
Надя Дорофєєва та Володимир Дантес

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес познайомились у далекому 2011 році. Сталося це, як часто показують у фільмах, у вагоні потяга Укрзалізниці. Спочатку співак не звертав уваги на дівчину, втім за пару годин Володимир зайшов у купе Наді й впевнено заявив, що обов’язково одружиться з нею.

Молоді люди обмінялися номерами телефонів для того, щоб ввечері разом погуляти в компанії друзів. Проте плани співаків різко змінились, адже Надя поїхала на гастролі до іншого міста.

Наступного дня Володимир все ж написав дівчині й побажав їй доброго ранку. І вже через тиждень співаки з’їхались разом.

Значної уваги заслуговує пропозиція, яку Дантес робив коханій аж тричі. Перша спроба була через три місяці після знайомства молодих людей. За словами Наді Дорофєвої, ця пропозиція була у жартівливій формі, адже замість каблучки дівчина отримала скручений дріт від шампанського.

Через півроку Володимир влаштував справжній квест для співачки, і в кінці зробив справжню пропозицію. Надя погодилась, однак через нестачу коштів для проведення ідеального весілля, торжество відклали на чотири роки.

Перед весіллям Дантес все ж вирішив зробити казкову пропозицію, яка запам’ятається назавжди. Він запропонував дівчині руку і серце в прямому ефірі радіо в день народження мами Дорофєєвої.

Схожі статті