Який колір буде трендовим у лютому 2023: зірки показали своїми образами – Єфросиніна, Кароль, Могилевська

Українські зірки показали майстер-клас із підбору кольорів одягу на лютий цього року. Жінки вдягнулися у стильні вбрання, аби продемонструвати тренди місяця.

Українські знаменитості – це справжній взірець моди та стилю. Наші популярні зірки, як ніхто інший, знають, що потрібно вдягнути, аби виглядати на всі сто. Завершився перший місяць року, і ось уже останній місяць зими. Жінки показали, які кольори стануть трендовими в лютому 2023-го й надихнули своїх шанувальників та шанувальниць на нові модні рішення.

Наталія Могилевська

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська все частіше й частіше позує перед своїми підписниками та підписницями в Інстаграмі в темних кольорах. Жінка виділила для себе трендовим чорний та темно-сірий, коричневий кольори. Вдома чи на сцені – Могилевська не зраджує модним відтінкам.

Маша Єфросиніна

Популярна в Україні та за кордоном телеведуча Маша Єфросиніна теж з’являється перед своїми підписниками та підписницями на власній сторінці в соціальній мережі Інстаграм у темних кольорах. Так, жінка за січень показувалася у чорно-коричневих відтінках, що свідчить про популярність цих кольорів зараз і трендовість наступного місяця.

Тіна Кароль

Січневі публікації знаменитої української виконавиці багатьох популярних пісень Тіни Кароль теж усі в темних кольорах. Жінка продемонструвала стильні вбрання чорно-коричнево-синіх відтінків на власній сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Так, можна зробити висновки, що наймоднішими в лютому 2023-го будуть темні кольори, які нададуть вашим образам ще більшої вишуканості, ніж ви навіть думаєте. Це чудово продемонстрували українські знаменитості, які дуже добре, як ніхто інший, орієнтуються на модних тенденціях.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.