Тягнув довгих 8 років: чому Володимир Зеленський не поспішав одружуватися з Оленою Кияшко?

Президентське подружжя Зеленських — чи не єдиний міцний союз зі щирим, справжнім коханням. На створення такої родини пішов не один рік. Чому Володимир не поспішав робити пропозицію Олені довгих 8 років? Розкажемо далі.

Президент України та перша леді — це щаслива родина, яка сповнена: розумінням, підтримкою, гармонією та довірою до одне одного. На цю пару припало чимало випробувань, але попри всі негаразди, кохана завжди підтримувала свого чоловіка у будь-яких починаннях.

Ця історія розпочалася зі шкільних років, коли Олена перейшла до гімназії, де навчався Володимир Зеленський. Він зізнався, що коли побачив її — закохався з першого погляду. Вони вчилися в паралельних класах, проте Кияшко не звертала особливої уваги на закоханого хлопця.

Перша леді зазначила, що на той момент зустрічалася з іншим хлопцем, а тому залицяння Володимира їй не сильно подобалися. Проте особисте спілкування, спільні інтереси, музика, хобі переконали її у зворотному.

Цікавим фактом є те, що офіційно пара зустрічалася протягом восьми років. Вони були молоді та і сама Олена ніколи не квапила Володимира в цьому питанні.

Володимир Зеленський відповів, чому з Оленою не одружувався 8 років
Володимир Зеленський відповів, чому не одружувався з Оленою Кияшко 8 років

Своєю чергою, Президент України пояснив, чому не робив пропозицію всі ці роки. Він запевняв, що шлюб у його розумінні, завжди означав швидке народження дітей, а в цьому питанні Зеленський поспішати не хотів.

6 вересня 2003 року — це сталося: саме ця дата і стала зародженням їхнього міцного шлюбу. У 2004 році на світ з’явилася їхня донечка — Саша, а у 2013 році Олена подарувала Володимиру ще й сина.

Навіть в складні часи, подружжя виглядають щасливими, в них “світяться” очі — це ще раз доводить, що справжнє кохання існує.

Схожі статті