Як виглядає зірка серіалу “Слуга Народу” Ольга Жуковцова у звичайні дні: не впізнати 

Ольга Жуковцова — українська актриса та гумористка. Стала найбільш відома завдяки популярному серіалу "Слуга Народу" та телевізійному шоу "Жіночий квартал".  Який вигляд у повсякденному житті має зірка? Читайте в нашій статті. 

Ольга Жуковцова народилася у місті Запоріжжя, де закінчила Запорізький державний педагогічний інститут.

Цікавим фактом є й те, що під час навчання в університеті, вона познайомилася з Вікторією Булітко, яка нині є акторкою популярного “Дизель Шоу”. Разом вони писали жарти, мініатюри, грали у КВК й розвивалися в гумористичному напрямку. Потім працювала у Театрі молоді у Запоріжжі.

Також, коли актриса перебралася до Києва, закінчила Київський національний університет театру, кіно та телебачення імені І.К. Карпенка-Карого.

Нагадаємо, що найбільшої популярності, актриса зазнала завдяки ролі Оксани Сковороди в серіалі “Слуга народу”. Там її героїня постала в діловому образі помічниці міністра закордонних справ.

Крім цього, Жуковцова знімалася у проєктах: “Розсміши коміка” та “Село на мільйон”.

В житті Ольга тендітна та яскрава дівчина, яка гармонійно поєднує в собі різноманітні образи: класичні та яскраві сукні, блузи, звичайні базові светри та джинси або більш домашній та спортивний одяг. Обожнює доповнювати стримані образи окулярами, чим трішки схожа на свою героїню Оксану.

Ольга Жуковцова на зніманні Слуга Народу
Ольга Жуковцова на зніманні Слуга Народу

В “Жіночому Кварталі” Ольгу можемо спостерігати в різних перевтіленнях, залежно від ролі. Але, щоб не одягнула зірка — їй пасуватиме все.

В житті зачіски та макіяж стримані, елегантні, що завжди підкреслять той, чи інший образ.

Схожі статті