Влад Яма після еміграції в США вперше відповів, чому він не з автоматом в Україні: “Я не бачу сенсу”

Знаменитий український хореограф Влад Яма з початку повномасштабної війни в Україні спочатку зник, а потім лише через декілька місяців з'ясувалося, що він знаходиться в Сполучених Штатах Америки. Що на цей рахунок каже сам артист?

Після 24 лютого шанувальники Влада Ями помітили, що він підозріло не публікує контент з України. Зірка обходився або архівними знімками, або постами про повномасштабну війну.

Влад Яма змінив зачіску та показав результат фанатам
Влад Яма відповів, чому він не з автоматом в Україні

Незабаром поповзли чутки про втечу знаменитості за кордон, і через декілька місяців Влад дав ексклюзивне інтерв’ю для Слави Дьоміна, в якому підтвердив, що знаходиться в Сполучених Штатах Америки, і виїхав одразу. Мовляв, йому це вдалося ще до того, як закрили кордони.

Влад Яма відповів, чому він не з автоматом в Україні

Згодом стало відомо, що хореограф активно бере участь у різноманітних благодійних заходах, мета яких одна — збір коштів для українців. Звісно, не дивлячись на численні суми, які Влад перераховував в Україну, йому постійно доводилося мати справу з критикою його “нечоловічої поведінки”. Мовляв, знаходиться не на фронті, втік з України і відкуповується грошима.

Влад тим часом постійно пояснював, що він вважає себе набагато кориснішим саме на цьому фронті, адже з військовим ділом не знайомий. Нещодавно Влад взяв участь в аукціоні, де продавав свої лоти. Як завжди, усі гроші направляються на допомогу під час повномасштабної війни.

І як завжди, Ямі довелося мати справу з хейтом через його місцезнаходження. Чоловік оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свою думку з приводу тих меседжів, які регулярно отримує в Інстаграм.

Влад Яма відповів, чому він не з автоматом в Україні

На цей раз хореограф вирішив максимально мирно залагодити конфлікт з аудиторією і навіть зізнався підписникам у любові.

Схожі статті