“Що це за чоловік в літах?”: Цибульська проміняла Дзідзьо на імпозантного красеня, який обійняв її за талію

Знаменита українська співачка Ольга Цибульська сколихнула мережу ніжними обіймами з невідомим джентельменом. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Оля Цибульська не з чуток знає, що таке втратити домівку під час війни. Початок 2022-го для співачки обернувся справжнім жахом, адже її батьки втратили зв’язок з нею, і знаходилися на території, де велися активні бойові дії. Виконавиця дуже переживала, але згодом їй таке вдалося евакуювати родину.

Пізніше квартира неймовірним чином постраждала під час ракетних ударів. Свого часу Оля навіть показувала своїм підписникам, що залишилося від місця, де колись вона виросла.

Тому не тільки емпатія та громадянська позиція вплинула на бажання Цибульської допомогти відновити будинки, але й особистий біль, який навряд зможе пройти у найближчі роки.

Оля Цибульська заінтригувала мережу обіймами з немолодим чоловіком

Оля Цибульська натякнула на вагітність
Оля Цибульська натякнула на вагітність

Нещодавно Оля Цибульська повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що їй разом з командою вдалося зібрати мільйон на відновлення таких самих будинків у різних містах України.

Інформацію про збір коштів а вона доповнила неймовірно ніжними та емоційними знімками, на яких постає з досить різними людьми. Усі вони кажуть про те, наскільки Оля рада та щаслива усвідомити свій величезний внесок у відбудування України.

Особистість деяких фігур на кадрах, наприклад, джентельмена похилого віку, залишається великою загадкою, однак, ясно, що усі вони прийняли активну участь у настільки важливій та добрій справі.

Нагадуємо, що під час повномасштабної війни Оля Цибульська вперше показала свого чоловіка, адже через паніку в столиці засвітилася з ним у найрізноманітніших місцях і зізналася, що він вже перестав бути секретом.

Схожі статті