|
03.02.2023 16:09

Катя Пушкарьова з серіалу “Не народись вродливою” вже не та: як змінилась Неллі Уварова за 17 років

За сюжетом події історії нерівного кохання розгортаються у москві, де всі жінки знають, хто такий Андрій Жданов та його друг Роман Малиновський, але Катя живе у своєму світі, де немає інтриг та зрад. Проте, доля зводить її з головним бабієм столиці в одному офісі та у безвихідній ситуації, де Пушкарьова піддається впливу Жданова через свою закоханість з першого погляду. Але далі обставини склалися так, що цим двом доведеться поглянути один на одного з кардинально іншого боку та забути про всі старі образи й негаразди.

Не народись вродливою

Інакше, як “сіра мишка” Катю назвати неможливо, оскільки вона не знає нічого про моду, не розуміє, що гарно, а що навпаки, не вміє фарбуватися та робити інші зачіски крім косичок. Тому, вона постійно піддавалась злобі свої модних колег і відразу не сподобалась найвпливовішим людям в офісі.

Та згодом все кардинально змінилося і Катя стала справжньою красунею, яка може дати відсіч та стояти на своєму. А фіналом цієї насиченої історії життя, звісно стало весілля головних героїв. Це була одна з улюблених екранізованих картин, яка вклалась у 200 серій.

Як змінилась Пушкарьова

Та після цього пройшло цілих 17 років, і як же тепер виглядає Неллі Уварова, яка зіграла простушку Катю. За цей період артистка встигла приміряти на себе різні іміджі, починаючи зі стрижки налисо і закінчуючи подовженим трендовим каре, яке вона зробила зовсім нещодавно. Неллі Уварова, яка зі скромної секретарки перетворилася на яскраву блондинку, поки що не розсекречує, що саме змусило її перетворитися у блондинку, але подейкують, що це через роль у новому серіалі.

Неллі Уварова зараз

Тож, тепер Неллі зовсім не нагадує “сіру мишку” з легендарного серіалу “Не народись вродливою”, який у свій час побив всі рейтинги та приніс акторам славу та визнання.