Гордон у яскраво-червоних шортах зачарував екс-холостячку Мішину: лисий журналіст поза всякою конкуренцією

Дмитро Гордон відомий та, певно, найбагатший український журналіст. Раніше Дмитро займався суто журналістською діяльністю і брав інтерв'ю у відомих та впливових людей України. А зараз все змінилося кардинально, тому його можна побачити у комедійних фільмах.

Рівно через місяць, тобто 3-го березня на екрани вийде новий комедійний фільм під назвою “Сусідка”, який був відзнятий за ідеєю та за допомогою компанії F Films. Головна роль у яскравій історії дісталась відомій акторці Ксенії Мішиній, а от її партнером став Артемію Єгорову. А також у фільмі засвітився журналіст Дмитро Гордон, і це його перша в житті роль у фільмі, який вийде на великі екрани по всій країні.

Звісно для Дмитра це виклик, адже в ролі актора він себе ніколи навіть уявити не міг, бо його покликання – це інтерв’ю. Ось там він професіонал своєї справи. Але часи змінюються і треба шукати нові засоби реалізації та заробітку. Що і робить Дмитро.

Отже, сюжет розгортається в Києві, у гарному столичному будинку між двома абсолютно різними людьми. Вероніка, роль якої зіграла Мішина, вчителька музики, правильна та занудна, живе за загальноприйнятими стандартами та самостійно виховує дітей. Та Петро – людина свято, живе у своє задоволення, грає в азартні ігри та ставить на кін навіть дорогоцінні речі, як, наприклад дорога машина марки “Порше”.

Головні герої фільму

Тож, безглузда суперечка зводить ці два різні світи в одній квартирі, де вони мають знайти спільну мову та навчитися нормально вибудовувати комунікацію один з одним. Але обом доводиться долати купу бар’єрів та намагатися не розпалювати конфлікти. Але згодом до їх сердець приходить кохання і змінює все на свій лад.

А ось Дмитро Гордон грає не головну, проте важливу роль, і навіть йому не вдається вплинути на цю парочку, яка постійно між собою розбирається. Поки невідомо, яка саме роль дісталась журналісту, проте вона точно буде яскравою. Про це навіть вже свідчить образ Дмитра на одному з кадрів зі зйомок, де він постав у яскравих червоних шортах на фоні спортзалу.

Схожі статті