Не Оленою єдиною: Володимир Зеленський не приховав правди про ще одну красуню з сім’ї Кияшко у своєму житті

Часом життя нас зіштовхує зі схожими людьми, або особистостями, які мають неймовірним чином щось спільне між собою. Подібне сталося і з Володимиром Зеленським.

Історія кохання Володимира Олександровича та його єдиної дружини Олени зачаровує та не залишає байдужим нікого. Кохання, яке тривало зі шкільних років, і повільно, але твердо переростало у справжнє партнерство, шлюб, а саме головне — міцну сім’ю, стаж прикладом для мільйонів українців.

До того, як стати дружиною знаменитого українського актора та гумориста Олена Зеленська носила прізвище Кияшко. Але як з’ясувалося, вона була не єдиною жінкою у житті пана Президента з таким прізвищем.

Володимир Зеленський не приховав правди про ще одну красуню з сім’ї Кияшко

Серіал “Слуга народу” став найвизначнішим у кар’єрі Володимира Зеленського, алже зіграв роль проекції майбутнього знаменитості. У цьому ж шоу взяла участь пані Ольга Кияшко, яка, варто відзначити, прекрасно впоралася зі своєю роллю.

Володимир Зеленський не приховав правди про ще одну красуню з сім’ї Кияшко

Чи має вона кровний зв’язок з першою леді України невідомо. Прийнамні ця тема ніколи не піднімалася і не обговорювалася. В мережі немає жодної інформації про можливий ступінь родинних зв’язків між Оленою та Ольгою.

Володимир Зеленський не приховав правди про ще одну красуню з сім’ї Кияшко

Імовірніше за все, Зеленська та Жуковцова-Кияшко просто є однофамільцями і нічого більше.

Нагадуємо, що у проєкті від Кварталу Ольга чудово вжилася у ролі помічниці міністра внутрішніх справ Мухіна Оксани Сковороди. Потім вона опинилася у колективі “Жіночого Кварталу”. А зовсім скоро на “1+1” вийшов серіал “З ким поведешся” з Ольгою Жуковцовою у головній ролі. Зараз Жуковцова є популярною актрисою та має солідну фанатську базу.

Схожі статті