Декольте до самого пупка – стильно чи вульгарно? Кароль, Полякова і Мішина дали стильні поради для жінок

Глибоке декольте – це крізь роки залишається спірним питанням для жінок. Носити чи не носити – українські знаменитості нарешті визначились із модним ваганням.

Українські знаменитості чи не кожен день демонструють цілому світові свої стильні образи – це і повсякденний одяг, і грандіозні концертно-телевізійні вбрання. Відомі жінки часто своїми луками надихають інших на ще більш сміливі рішення в одязі. А от питання бути чи не бути глибокому декольте в образах турбує і зірок, і нас із вами досі. Що думають знамениті зірки українського шоубізу стосовно цього – у матеріалі.

Тіна Кароль

Знаменита українська співачка, поп-діва нашого шоубізнесу Тіна Кароль нерідко з’являється і на світлинах, і на публіці, і в різноманітних проєктах з відкритим декольте, або ж принаймні з відкритою частиною вище грудей. Жінка дуже гармонійно виглядає в таких образах, їй пасує. Часто Тіна Кароль показується і в закритому одязі – і вона і так, і так лишається жіночною та красивою.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Оля Полякова

Вибухова українська співачка, виконавиця багатьох популярних пісень Оля Полякова знаменита своїми гарними концертними образами. У повсякденному житті жінка вдягається максимально просто та зручно, проте виступаючи, вона майже постійно з’являється перед шанувальниками та шанувальницями в образах із глибоким декольте. Так само жінці дуже пасує, як і в попередньої артистки.

Оля Полякова
Оля Полякова

Ксенія Мішина

Популярна українська акторка Ксенія Мішина – фантастичної вроди жінка. Вона жіночна, стильна та модна. Серед її світлин так само трапляється чимало фото у вбранні з глибоким декольте. Жінка часто позує у відкритому одязі, і це абсолютно не виглядає вульгарно, навпаки – дуже модно та вишукано.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Схожі статті