Теплий плед, шкарпетки і какао: про що зараз мріє Олена Шоптенко, яка не може оговтатися від розлуки з Олегом Винником

Олена Шоптенко мріє про прості радощі.

Колишня учасниця проекту “Танці з зірками”, танцівниця і хореограф Олена Шоптенко поділилася з прихильниками новим знімком. На ньому вона позує у синіх джинсах і білому светрі з короткими рукавами. Волосся у зірки розпущене. Олена шоптенко сидить на підлозі, притулившись до стіни. у дописі вона написала, що зараз їй не вистачає теплого пледу і какао.

При цьому прихильники вирішили нагадати танцівниці про те, що ноги мають бути в теплі і порадили ще одягнути шкарпетки. Проте не всі підтримали прагнення танцівниці попити какао і розкритикували джинси хореографа.

Дехто з прихильників теж не проти був би полежати під пледом з коханою людиною або сам. Головне з приходом холодів – погрітися.

Раніше Олена Шоптенко викладала світлини з осінніми пейзажами і закликала прихильників пригальмувати і встигнути помилуватися теплими осінніми днями.

Цей допис танцівниця виклала після того, як вилетіла з проекту “Танці з зірками”, на якому була в парі зі співаком Олегом Винником.

Схоже, дівчині не вистачає насиченого ритму життя та емоцій від виступу. Кожен виступ пари супроводжувався шквалом емоцій, за яким сумують усі. хто полишає проект.

Під одним з дописів Олена Шоптенко назвала їхній танець не просто виступом, а кайфом. А прихильники підтримали таке визначення, адже бачили які пристрасті розгорталися між партнерами на проекті.

Схоже, що думками про плед, шкарпетки і какао танцівниця хоче повернутися у атмосферу щотижневого свята.

Схожі статті