“Ще одна моя дитина”: Маша Єфросиніна сколихнула мережу новиною, але Полякову в хрещені не взяла

Українська телеведуча, громадська діячка, засновниця багатьох благодійних заходів Маша Єфросиніна, поділилася новинками у роботі власного бренду "Mashsh". Про які новинки повідомила зірка? Дізнаємося вже зараз.

Свій особистий бренд, зірка запустила ще у 2019 році зі своєю вірною командою. В асортименті, ви можете придбати: м’які та зручні речі для дому, для прогулянок, спорту. Цей одяг для справжніх, впевнених собі жінок, які прагнуть бути красивими, будь-де та за будь-яких обставин.

Так, нещодавно, Маша поділилася новим дописом, на своїй сторінці в Instagram, де розповіла про новинку в продажі:

“Ще одна моя дитина, мій коханий Mashsh. Живе, шиється в проміжках, коли є електроенергія, закуповує тканини по всіх складах, що не закрилися! Чим я пишаюся в наших дівчатах найбільше – це вміння швидко дати відгук на запит часу. Ось, наприклад, костюми зі світловідбиваючими надписами, реально в темряві вам знадобляться”,- поділилася новинкою Маша Єфросиніна.

В повсякденному житті, наш зовнішній вигляд має велике значення. Тому бренд від Маші Єфросиніною обіцяє допомогти підібрати образи для вас та ваших рідних, щоб ви почували себе впевненими та красивими.

У виготовленні нових костюмчиків, піжам та інших речей завжди використовують приємні та натуральні тканини. При розробці кожного елементу одягу, команда фахівців, думає першу чергу про сучасних жінок, дівчат та їх основний запит.

За словами телеведучої, над дизайном працювала талановита Маша Бех, а тканину, фірмовий стиль розробляла в Італії, де зароджуються всесвітньовідомі бренди.

Також не менш важливим є питання ціни, адже вони там доволі демократичні, щоб кожен міг дозволити купити собі річ, яка прийдеться, до свого смаку.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.