Чорна-чорна сукня і біле-біле обличчя: зовнішній вигляд 66-річної Наталії Сумської справив враження на публіку

Знаменита українська акторка Наталія Сумська сколихнула мережу сценічним образом. Як саме виглядала знаменитість, дізнайтеся в нашій статті.

Сестри Сумські завжди справляли особливе враження на глядача. Неймовірно вродливі, жіночні, елегантні і при цьому дуже різні Наталія та Ольга довгий час залишалися іконами театру, і по сей день хвилюють розуми своїх фанатів.

Як виглядають дорослі спадкоємці Ольги та Наталії Сумських
Наталія та Ольга Сумські

Зовнішній вигляд Наталії Сумської справив враження на публіку

Зіркові родички ніби були повними протилежностями і при цьому залишалися одним цілим. Ольга В’ячеславівна обирала яскравий одяг, активне спілкування з журналістами та світські заходи. Натомість Наталія не любить уваги до себе поза театром і намагається усе сокровенне залишити при собі. І ця риса характеру абсолютно не заважає їй вражати аудиторію.

Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову фотографію з театру, на якому постала у досить сильному гримі, який надав неймовірною блідності її обличчю та у чорній сукні, яка колір обличчя лише підкреслила.

Нагадуємо, декілька років тому сестри потрапили у скандал, через те що Ольга Сумська заявила, нібито Наталія не хоче з нею спілкуватися. Невдовзі між ними навіть розгорівся конфлікт на очах у користувачів мережі, адже Наталія публічно відповіла на закиди сестри стосовно її звинувачень. Зокрема артистка заявила, що просто не є активною користувачку мереж і не любить виносити усе на огляд публіки. Згодом обидві заявили, що ніякого конфлікту між ними немає і їх все влаштовує у взаєминах.

Після початку повномасштабної війни в Україні родина дуже об’єдналася, адже втратила матір Ганну Іванівну. Принаймні таке враження Сумські складають на людях, адже будь-які обговорювання стосунків відсутні.

Схожі статті