Володимир Остапчук щойно одружився, а вже говорить про розлучення: невже Христина Горняк поплатиться за статус розлучниці

Володимир Остапчук вперше після весілля поміркував про розлучення. Що спонукало його до таких думок поки що невідомо, але пара отримала багато негативу під попереднім дописом. Намагається виправдатись?

Шоумен Володимир Остапчук виклав на сторінку допис, де поміркував про розлучення. Артист зауважив, що розлучення – це нормально, особливо якщо люди живуть на різних хвилях і не відчувають одне одного. Так, люди змінюються, але ж далеко не всі через різні погляди і непорозуміння біжать розлучатися.

Напередодні під дописом Володимира Остапчука про те, що чоловіки теж можуть плакати, отримав негативні коментарі стосовно того, як почувається його колишня дружина спостерігаючи за цим всим. ті, хто давно стежить за шоуменом розповіли, що на першому весіллі він теж плакав і нагадали йому чим усе скінчилося. Схоже. артист вирішив пояснити, але кому: собі, Христині, Олені чи прихильникам – не зрозуміло.

У дописі телеведучий зазначив, що якщо люди живуть одне з одним не тому, що кохають, а за інерцією або для когось, то страждають всі.

Далеко не всі прихильники сприйняли таку позицію зірки і зазначили, що стосунки псуються не за один день. Вони нагадали телеведучому, що стосунки – це теж робота. Особливо зачепили слова про те, що ніхто нікому нічого не винен і життя – особиста справа кожного. Вони нагадали, що олена войченко зараз лишилася сама з двома дітьми і їхніми потребами як матеріальними, так і емоційними. Підписники порадили Володимирові Остапчуку на хвилину уявити себе на місці колишньої дружини і спробувати зрозуміти що вона відчувала.

Особливо уважні фоловери пригадали, що схожий допис вони бачили раніше на сторінці Христини і їм це здалося дуже схожим на виправдання чому шоумен пішов з родини. При цьому немає жодних гарантій, що він не вчинить так само з нинішньою дружиною.

Поки що не зовсім зрозуміло чому на сторінці Володимира Остапчука з’явився цей допис, але просто так такі думки точно не виникають. Можливо совість?

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.