Переможниці всіх сезонів шоу “Холостяк”, які завагітніли і народили: Даша Квіткова, Анна Козир, Саша Шульгіна

Проєкт "Холостяк" від телеканалу СТБ – один із тих, хто продовжує тримати свої лідерські позиції в рейтингів найкращих шоу країни. Як склалося життя деяких переможниць шоу? Розкажемо в нашій статті.

Красиві, ніжні та чуттєві –  дівчата з проєкту “Холостяк” Даша Квіткова, Анна Козир та Саша Шульгіна стали молодими матусями. Як зараз живуть зірки та чим займаються після шоу?

Даша Квіткова

Даша Квіткова – блогерка, інфлюенсерка. Стала відомою завдяки тому, що завоювала серце холостяка  9 сезону, Микиту Добриніна. В пари є маленький син Лев. Але історія щасливого кохання, на жаль, перервалася: подружжя заявили, що розлучаються. На майбутнє, будуть ходити до психологів, продовжать працювати над своїми батьківськими взаєминами.

Відомо, що зараз Даша знаходиться на Мальдівах, де за свій кошт перебуває там з дитиною. Майже кожного дня, ділиться новими світлинами, знімає відео й не забуває показувати фото свого маленького синочка.

Анна Козир

Переможницею “Холостяк-3”, головним героєм, якого був Андрій Іскорнєв – стала Анна Козир. В пари майбутнє не склалося, проте зараз в особистому житті дівчини все добре.

Відомо, що зірка стала молодою матусею дівчинки, де опублікувала перше її фото, після 10 днів народження крихітки.

Про нового чоловіка Козир, прихильники дізналися у 2019 році. Весілля відбулося в ОАЕ. Ім’я коханого досі залишається таємницею.

Олександра Шульгіна

Переможниця 1 сезону “Холостяка” за останні роки проживає в Америці. Як стало відомо, у 2022 році, дівчина вперше стала мамою. В 34 роки Саша народила дівчинку. Про свої пологи та вагітність блогерка ділилася в дописах в Instagram й зараз продовжує показувати зворушливі світлини.

Нагадаємо, що в першому сезоні шоу, вибір серцем робив танцюрист Максим Чмерковський. Закохані були разом пів року, проте потім пара розпалася.

 

Схожі статті