“Це не хайп. Куди дивиться батько?”: дочка Олі Полякової перейшла межу і приголомшила скандальною поведінкою

Старша дочка знаменитої української співачки Олі Полякової Марія вразила мережу скандальною поведінкою. Що утнула красуня, дізнайтеся в нашій статті.

Відома українська співачка Оля Полякова активно вводить своїх дочок в українській шоу-бізнес та світську спільноту. Дівчата є основними героїнями блогу артистки, а також непогано справляються з популярністю самостійно. Наприклад, Марія має велику аудиторію, з якою ділиться деталями власного життя самостійно.

Дочка Олі Полякової приголомшила скандальною поведінкою

Оля та Маша Полякові
Дочка Олі Полякової приголомшила скандальною поведінкою

Зараз красуня знаходиться на навчанні у Великобританії. І як відомо, Маші часом вдається епатувати публіку. Але в цей раз підписникам здалося, що юна виконавиця перейшла певну межу.

Так, дівчина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій постала у досить неприйнятній ситуації.

Дочка Олі Полякової приголомшила скандальною поведінкою

Користувачі мережі були настільки приголомшені побаченим, що одразу ж почали активно критикувати дівчину, а також закликати її батьків розібратися у ситуації. Сама Маша хотіла подати дану фотографію, як глузування з росіян, але не розрахувала, яку реакцію може отримати від публіки.

Дочка Олі Полякової приголомшила скандальною поведінкою

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Маша та Аліса евакуювалися разом з матір’ю Олею Поляковою. Голова сім’ї Вадим Буряковський залишився на Батьківщині та приєднався до лав Територіальної оборони. Згодом співачка вирішила покинути Європу та взяла участь у новому проєкті.

Тим часом Маша вступила до коледжу, а Аліса була влаштована в елітний інтернат. На даний момент родині дуже непросто, адже вона знаходиться в розлуці. Тим не менш, Оля пояснює, що на даний момент виходу немає. Співачка постійно підтримує зв’язок з дочками, а батько Вадим навіть декілька разів приїжджав до них.

Схожі статті