Головні жінки в житті Володимира Зеленського: Олена, Олександра і Римма. Біографія президенської родини

Талановитий артист, гуморист, а нині політик та президент України Володимир Зеленський має чудову родину, з якої хочеться брати приклад. Які цікаві факти із біографії головних жінок Володимира відомо? Розкажемо вже зараз.

Кохання, крізь скількох років подружнього життя – саме так можна назвати союз Володимира та Олени зараз. Пара має чудових дітей: дівчинку Олександру та хлопця Кирила. Які цікаві факти з біографії жінок Зеленського відомі?

Олена Зеленська

Народила перша леді у Кривому Розі. Як зазначалося раніше, Олена вчилася разом з Володимиром в одній школі, але в паралельних класах – саме тоді й розпочалася їхня історія. Він підкорив її порядністю, дотепністю. З ним, їй ніколи не було сумно. Цікавим є те, що Зеленська до залицянь Володимира, зустрічалася з іншим хлопцем, але вибір зробила на користь майбутнього президента.

Олена Зеленська розсекретила своє дівоче прізвище
Олена Зеленська: цікаві факти із біографії

Олена Кияшко закінчила будівельний факультет Криворізького технічного університету, але жодного дня не працювала за фахом. Своє покликання знайшла в гуморі – була автором 95 кварталу.

Цікавим фактом є і те, що хрещеною мамою Зеленської являється її подруга Олена Кравець.

Річ у тому, що Кияшко не була хрещеною, але коли прийшов час до хрещення доньки Олександри – Олена попросила Кравець стати її хрещеною мамою і та погодилася.

Олександра Зеленська

Дочка Олени та Володимира Зеленських. Народилася у 2004 році в Києві. Вона старша в сім’ї, адже має молодшого брата Кирила. Навчалася в Новопечерській школі.

Саша Зеленська разом з мамою Оленою Зеленською
Саша Зеленська разом із мамою Оленою Зеленською

Свій перший гонорар, дівчинка заробила на зніманні фільму “8 нових побачень” в епізодичній ролі. Далі, прийшла на “Розсміши коміка”, де смішити довелося свого зіркового татуся та Євгена Кошового – там вона забрала максимальний приз 50 тисяч гривень.

Також встигла з’явитися на сторінках журналу “Vogue”, разом зі своїми батьками.

Ще не менш цікавим фактом із біографії доньки Зеленських є те, що хрещеним батьком молодої дівчини став чоловік Олени Кравець – Сергій Кравець.

Римма Зеленська

Народилася 16 вересня 1950 року.

У всіх починаннях, падіннях та злетах – була разом з Володимиром його мати. Все своє життя, Римма Володимирівна підтримувала свого сина і вірила в його сили. Квартира сім’ї Зеленського знаходиться в місті Кривий Ріг. Вона звичайна, без дорогого ремонту, проте вся заліплена афішами та плакати із Кварталу.

Римма Зеленська: мати Володимира Зеленського

Римма зізнається, що із самого малечку її син був активним, хотів бути лідером та привертав до себе увагу.

spot_img

Схожі статті