|
05.02.2023 19:08

Головні жінки в житті Володимира Зеленського: Олена, Олександра і Римма. Біографія президенської родини

Талановитий артист, гуморист, а нині політик та президент України Володимир Зеленський має чудову родину, з якої хочеться брати приклад. Які цікаві факти із біографії головних жінок Володимира відомо? Розкажемо вже зараз.
Автор: Юлія Ящук

Кохання, крізь скількох років подружнього життя – саме так можна назвати союз Володимира та Олени зараз. Пара має чудових дітей: дівчинку Олександру та хлопця Кирила. Які цікаві факти з біографії жінок Зеленського відомі?

Олена Зеленська

Народила перша леді у Кривому Розі. Як зазначалося раніше, Олена вчилася разом з Володимиром в одній школі, але в паралельних класах – саме тоді й розпочалася їхня історія. Він підкорив її порядністю, дотепністю. З ним, їй ніколи не було сумно. Цікавим є те, що Зеленська до залицянь Володимира, зустрічалася з іншим хлопцем, але вибір зробила на користь майбутнього президента.

Олена Зеленська: цікаві факти із біографії

Олена Кияшко закінчила будівельний факультет Криворізького технічного університету, але жодного дня не працювала за фахом. Своє покликання знайшла в гуморі – була автором 95 кварталу.

Цікавим фактом є і те, що хрещеною мамою Зеленської являється її подруга Олена Кравець.

Річ у тому, що Кияшко не була хрещеною, але коли прийшов час до хрещення доньки Олександри – Олена попросила Кравець стати її хрещеною мамою і та погодилася.

Олександра Зеленська

Дочка Олени та Володимира Зеленських. Народилася у 2004 році в Києві. Вона старша в сім’ї, адже має молодшого брата Кирила. Навчалася в Новопечерській школі.

Саша Зеленська разом із мамою Оленою Зеленською

Свій перший гонорар, дівчинка заробила на зніманні фільму “8 нових побачень” в епізодичній ролі. Далі, прийшла на “Розсміши коміка”, де смішити довелося свого зіркового татуся та Євгена Кошового – там вона забрала максимальний приз 50 тисяч гривень.

Також встигла з’явитися на сторінках журналу “Vogue”, разом зі своїми батьками.

Ще не менш цікавим фактом із біографії доньки Зеленських є те, що хрещеним батьком молодої дівчини став чоловік Олени Кравець – Сергій Кравець.

Римма Зеленська

Народилася 16 вересня 1950 року.

У всіх починаннях, падіннях та злетах – була разом з Володимиром його мати. Все своє життя, Римма Володимирівна підтримувала свого сина і вірила в його сили. Квартира сім’ї Зеленського знаходиться в місті Кривий Ріг. Вона звичайна, без дорогого ремонту, проте вся заліплена афішами та плакати із Кварталу.

Римма зізнається, що із самого малечку її син був активним, хотів бути лідером та привертав до себе увагу.