“Ви навіть не уявляєте, де я знаходжусь”: Саша Мудра поділилася, де перебуває після “Холостяк-12”

Фіналістка проєкту "Холостяк-12" Саша Мудра, поділилася зворушливою сторіз в Instagram та показала, де знаходиться зараз. Про, що йде мова? Дізнавайтеся в нашій статті.

Скандальна та трішки емоційна, яскрава та енергійна – такою запам’яталася Олександра Мудра більшість прихильникам проєкту. Своїм життям зірка шоу, часто ділиться з підписниками, де розповідає останні новини зі свого життя, де буває, і що бачить.

Фіналістка холостяка, поділилася зворушливим відео в сторіз, де розповіла, що побувала на концерті “Ліги сміху”:

“Ви навіть не уявляєте, де я зараз знаходжусь! Давно не бачила стільки українців у одному місці. Мені так тут класно, кайфово”, поділилася Олександра.

Сторіз Олександри Мудрої в Instagram
Сторіз Олександри Мудрої в Instagram

Нещодавно, на сторінці в Instagram, команда “Ліги сміху”, анонсувала великий тур по США. Вони отримали візу й тому їх можна чекати в Нью-Йорку, Маямі та Лос-Анджелес. Саша Мудра, вже встигла побувати на одному із цих концертів саме в Нью-Йорку.

Нагадаємо, що “Ліга сміху” – це щорічний фестиваль гумору, що проводився на території України, виробництвом якого займалися відомі творці “Студія Квартал-95”.

До війни, шоу мало непогані рейтинги, і дарувало хороший та позитивний настрій на весь вечір. Складається з п’яти етапів, що проводилися згідно із графіками проєкту.

Найпершим ведучим шоу був саме Володимир Зеленський. Після того, як він вирішив піти в політику, його замінив колега та хороший друг – Євген Кошовий.

Наразі, проводяться багато благодійних концертів за кордоном, задля допомоги нашій країні. На одному з них, вже встигла побувати Саша Мудра.

Схожі статті