Фаворитка Вакарчука Христина Соловій покидає Україну: зірка вразила новиною про рішення виїхати за кордон

Відома українська співачка Христина Соловій анонсувала свої концерти за межами України. Де фанати артистки зможуть побачити її виступ, дізнайтеся в нашій статті.

Після початку повномасштабної війни Христина Соловій почала активно давати благодійні концерти в Україні. Ба більше, репертуар зірки сильно трансформувався і став войовничим.

Саме у 2022-му фанати артистки почали спостерігати за тим, як вона позбавляється акцентів, які у її творчості розставив Святослав Вакарчук і вже прямує своїм власним, особливим шляхом, без впливу колишнього наставника.

Христина Соловій покидає Україну

Христина Соловій покидає Україну

За 10 років сценічної кар’єри зірка заробила вірну фанатську базу. Звісно, частина її шанувальників на даний момент знаходиться за кордоном, а це означає, що Христина безперечно знайде там публіку, яка з задоволенням її послухає.

Саме тому нещодавно Христина Соловій анонсувала концертний тур Європою. Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram афішу, в якій сказано, що незабаром можна буде відвідати концерт співачки в Кельні, Гамбурзі, Мюнхені, тощо.

Нагадуємо, що ще декілька років тому Христину Соловій активно підозрювали у романі зі Святославом Вакарчуком. На той момент фрагмент гурту Океан Ельзи був одружений з Лялею Фонарьовою. Але як з’ясувалося, артистка не була коханкою співака, хоча в нього дійсно була роман на стороні.

Коханою Святослава виявилося продюсерка Євгенія Яцута, яка на даний момент вже є матір’ю двох його дітей — Івана та Соломії. Христина на цей рахунок висловлювалася досить стримано і лише заявила, що одразу ж привітала колишнього наставника з народженням первістка. За словами співачки, зараз вони дуже віддалилися і спілкуються мало, хоча і підтримують зв’язок.

Схожі статті