Олег Винник і Таюне не втрималися та влаштували гарячі ігри прямо на сцені, хоча це видовище не для глядачів (фото)

Фото Олега Винника і його таємної дружини Таюне здивувало фанатів.

Кумир мільйонів вовчиць Олег Винник останнім часом рідше дає концерти через пандемію коронавірусу, що не може не засмучувати його фанатів.

Так, нещодавно артист повідомив, що концерт в рідних йому Черкасах, який був запланований на 8 листопада, відбудеться аж 30 травня наступного року.

Шанувальники дуже засмутилися, але поставилися з розумінням, адже головне – здоров’я. Про що сам Винник знає вже з власного досвіду, адже в жовтні він і сам перехворів COVID-19.

Тож фанатам нічого не залишається, як згадувати кращі часи і милуватися фото і виступами улюбленця з докарантинних часів.

Не менш цікавою для шанувальників творчості Винника є його бек-вокалістка Таюне (Таїсія Сватко). Прихильники впевнені, що Винник і Таюне – не просто пара, а давно вже законне подружжя. Щоправда, Винник, який не любить ділитися з публікою особистим, ще жодного разу не підтвердив цю інформацію. Артист вважає, що «безумної любові» досить в його піснях.

В мережі існує чимало фанських сторінок Олега Винника, на яких можна побачити найкращі світлини успішного українського артиста.

Фанатів зацікавила одна з них. Як бачимо, на сцені відбувається щось, що глядачам може не варто було бачити. Хоча, можливо, артисти просто так виражають свої емоції.

На ще одній світлині Олег Винник сидить серед буквально купи троянд. Дивовижно, наскільки публіка любить цього харизматичного блондина. Тільки, на жаль, і міліони троянд для улюбленої зірки і виступи Винника через карантин тепер стали майже неможливими.

Схожі статті