Злата Мітчелл vs Сара Кіперман: доньки Ольги Фреймут і Віри Брежнєвої показали неосяжні об’єми вище талії

Зіркові донечки з часом стають ще більше відомими, ніж їхні матусі та татусі. Діти підростають та починають усе більше й більше ділитися власним життям у мережі.

Зіркові діти не менше ніж їхні популярні батьки знаходяться під постійним прицілом уваги шанувальників та шанувальниць наших зірок. Доньки та сини підросли, почали мати власне насичене життя та показувати все це своїм підписникам та підписницям, серед яких – ті, хто цікавиться новинами зірок, а значить – і їхнім життям.

Ось так останнім часом найбільше в мережі обговорюють життя двох дівчат – це донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл та дитина Віри Брєжнєвої Сара Кіперман.

Дівчата показалися перед публікою з пишними формами, а фанати зіркових матусь щойно згадали, як вони були ще зовсім маленькими дітьми, а тут – уже такі дорослі дві дівчини.

Злата Мітчелл

Злата Мітчелл – це зіркова старша донька популярної телеведучої Ольги Фреймут. Дівчині зараз шістнадцять років, проте вже за більше тижня їй буде сімнадцять. Злата – активна користувачка мережі. Вона має понад сорок тисяч підписників та підписниць. Там зіркова донька публікує іноді аж загадто відверті фотографії, на що, звісно, звертають увагу шанувальники та шанувальниці і Ольги Фреймут, які не радять такого показувати.

Злата Мітчелл
Злата Мітчелл

Сара Кіперман

Тринадцятирічна донька знаменитої співачки Віри Брєжнєвої Сара Кіперман знаменита тим, якою вона дорослою вже здається у свій геть зовсім юний вік. Так, дівчина зовсім нещодавно показала публіці свого хлопця, чим здивувала підписників та підписниць, адже вона школярка. Нещодавно Сара Кіперман показала так само дуже відверті фото. Коментатори сильно здивувались і запитали, скільки років дівчинці.

Донька Брєжнєвої
Донька Брєжнєвої

Схожі статті