Через 2 роки після розлучення Соломія Вітвіцька показала своє кохання, і це не екс-чоловік: “У нас тут любов”

Знаменита українська телеведуча Соломія Вітвіцька вийшла на зв'язок з робочого місця і показала свого чотирилапого друга. Усі деталі в нашій статті.

Соломія Вітвіцька — найактивніша в соціальних мережах зірка ТСН. Телеведуча активно налагоджує зв’язок зі своєю аудиторією саме таким чином і варто відмітити, є ледь не найулюбленішою тележурналісткою на телеканалі “1+1”.

Соломія Вітвіцька показала своє кохання

Народну любов вона заслужила своєю щирістю та доброзичливістю. З фанатами вона спілкується на рівних, свою аудиторію не повчає і не ставиться зверхньо.

Ні для кого не секрет, що Соломія також дуже любить тварин. І вони їй відповідають взаємністю. Наприклад, нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове відео, в якому показала, як проводить час з чотирилапим другом в офісі “Телевізійної служби новин”.

Соломія Вітвіцька показала своє кохання

Ба більше, колеги Соломії підкреслили, що подібної довірі аід пухнастика та ласки виявилася гідною лише вона, адже з іншими працівниками, собака собі такі пестощі навіть близько не дозволяє.

Нагадуємо, що Соломія Вітвіцька розлучена понад два роки. На початку 2021 року телеведуча сколихнула мережу зізнанням, що прийняла рішення розійтися зі своїм чоловіком Владом Кочатковим.

Пара не змогла назвати основну причину розлучення, однак після розторгнення шлюбу продовжувала підтримувати стосунки. Наприклад, режисер постійно дарував квіти колишній дружині, зустрічав її в аеропорту. а також допомагав у волонтерстві у перші місяці після початку повномасштабної війни. Зараз журналістка не розкриває деталі особистого життя і тримається досить закрито. Натомість Влад взагалі майже не світиться у світських тусовках і веде свій блог тільки для близького оточення.

Схожі статті