Класика чи на спорті: який одяг носять зіркові чоловіки – Алекс Топольський, Потап, Єгор Гордєєв

Українські знамениті чоловіки, як ніхто інший, уміють влучно підібрати собі образ і в повсякденному житті, а не тільки на телеекранах, де їх бачать ніби з голочки

У нашому суспільстві побутує міф, що зазвичай чоловіки не люблять гарно одягатись або ж не вміють підбирати стильні образи. Однак, насправді зовсім не так. Багато чоловіків руйнують цей стереотип і вибирають красиві речі, які вдало поєднуються. Українські зірки чоловіки справжні докази того, що існує не лише чудова жіноча мода.

Алекс (Олександр) Топольський

Відомий український холостяк, який побудував бізнес у Сполучених Штатах Америки Алекс Топольський полюбляє в одязі кежуал. На його думку, дорогі бренди це не те на що він би хотів витрачати гроші. Бізнесмен займається спортом і через це обожнює спортивний одяг. Однак, його неодноразово бачили в образах від українських брендів. Ймовірно, Алекс Топольський таким чином хоче показати високий рівень роботи українських дизайнерів та популяризувати ці бренди.

Алекс (Олександр) Топольський
Алекс (Олександр) Топольський

Олексій Потапенко

Популярний репер та продюсер Потап був усім відомий як поціновувач спортивного стилю: широкі штани та мішкуваті кофти. Однак, після того, як Олексій Потапенко одружився із Настею Каменських він сильно і дуже помітно змінив свій образ. Співак часто став одягатись у діловому стилі, носити піджаки та водолазки.

Олексій Потапенко
Олексій Потапенко

Єгор Гордєєв

Телеведучий популярного ранкового телешоу “Сніданок з 1+1” Єгор Гордєєв справжній еталон чоловічого стилю. Чоловік полюбляє класику і кожного ефіру одягається у приголомшливі костюми. Телеведучий обожнює різні гольфи та водолазки одягати під піджак. Це виглядає надзвичайно стиль і навіть привабливо. В одному із інтерв’ю Єгор заявив, що вважає стиль у виборі одягу тісно пов’язаний із інтелектом людини.

Єгор Гордєєв
Єгор Гордєєв

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.