Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс показали сонне фото з малюком на руках: тиха година в ефірі

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс просто нерозлучні співведучі, які вже розуміють один одного за жестами, навіть без слів, вони мають не аби який контакт між собою, а така співпраця на вагу золота.

Через те, що колеги мають ще й міцну дружбу поза камерами, їм не рідко приписують стосунки, до того ж романтичні, і вже багато років глядачі гадають, що просто так, через повагу та гарне людське ставлення один до одного не відбувається такий симбіоз. Але насправді все залежить від людей. А наскільки відомо, телеканал 1+1 – це канал з великими цінностями, і якщо професії там навчитися можна, то бути людиною та може навчитися лише сам.

Гордєєв та Шовкопляс

Шовкопляс та Гордєєв справді чудово працюють один з одним, і це не тільки досвід, а ще й моральні якості, високі до того ж. Інколи ведучим доводиться робити щось таке, що можна тільки з близькими, наприклад, спробувати ліжко на якість, тобто просто полежати разом, щось з’їсти після когось і так далі, бо світ телебачення він яскравий та дуже непередбачуваний.

Саме через такі експерименти й ширяться плітки про їхні стосунки поза роботою. А олії у вогонь ще підливає те, що Гордєєв завзятий холостяк, і дуже симпатичний та чуйний. Майже всі глядачі хочуть вже якомога скоріше його одружити, і, звісно, коли поруч з ним завжди Неля, то вона і є ідеальною парою для чоловіка.

Фото з іграшковим малюком

Та днями Єгор виклав фото у сторіс instagram, яке точно спровокує нові плітки, оскільки у студії трохи задрімали Неля та Єгор, а також малюк у руках. Проте дитина не справжня – це лялька, але фото виглядає досить сімейним, оскільки всі дуже розслаблені та просто відпочивають поруч, а у Шовкопляс на руках ще й іграшкова дитина лежить. Тому, співведучим варто підготуватися до нових жартів та обговорень.

Схожі статті