Як у молодості виглядали закадичні друзі Володимир Зеленський і Олександр Пікалов: щасливі, худі,перспективні

Володимир Зеленський людина щира та відкрита, тому коло нього є достатньо гарних та гідних людей. А також близькі друзі та майже родичі, як наприклад, Олександр Пікалов.

Не секрет, що дружба та співпраця Володимира та Олександра почалась ще у юні роки, коли вони грали в КВК та організовували студію “Квартал-95”. З тих самих часів і почалась міцна дружба Зеленського з Пікаловим. Адже спільні справи та проблеми завжди об’єднують людей і саме в таких випадках можна побачити, кому ти дійсно близька та дорога людина.

Олександр Пікалов

Протягом всього життя чоловіки йдуть пліч-о-пліч і навіть зараз, коли у президента взагалі немає часу на дружні спілкування та прості листування, їхній зв’язок нікуди не дівається. Адже кожен з них розуміє, що жодна відстань та жоден період мовчання не зможе зіпсувати їхню дружбу.

До того ж Пікалов є не просто другом та колегою, а ще й кумом родини Зеленського, тому й перша леді прекрасно товаришує з колишньою дружиною Олександра Іриною. Варто зазначити, що холостяком актор та сценарист студії “Квартал95” став відносно нещодавно, але зберіг з Ірою гарні та теплі стосунки.

Володимир Зеленський

Зараз і Володимир і Олександр дуже сильно змінилися зовнішньо, Наприклад, Пікалов досить набрав ваги, і тепер виглядає солідно, а Володимир підкачався, але з приходом війни його зовнішність стала не такою щасливою, якою була до, адже наш президент майже не спить, і це видно з першого погляду.

Так, днями у мережі з’явилось фото молодих друзів Зеленського та Пікалова. І якщо подивитися лише на обличчя, можна сказати, що чоловіки зазнали невеликих змін. А от якщо казати про образ в цілому, то, звісно зміни кардинальні. Та постійним лишилось лише одне – дружні та міцні відносини між чоловіками.

Схожі статті