Справжній ревізор країни: чому інші проєкти Ольги Фреймут на Новому каналі не знайшли свого глядача

Ольга Фреймут – сувора, інтелігентна та жіночна. За її спиною безліч телепроєктів, проте успіх та визнання найбільше приніс "Ревізор". Які ще шоу вела Ольга? Які з них мали найменші рейтинги й чому? Будемо розбиратися. 

Не дарма говорять, що етикет головна зброя зіркового ревізора країни. За її манери, вміння давати влучні коментарі та почуття гумору Ольга Фреймут закохала в себе багатьох прихильників. З яких проєктів почався її зірковий шлях та які з них мали низькі рейтинги?

Телепрограма “Підйом”

“Білявка з підйому” – так на початку шляху називали Ольгу Фреймут після виходу цієї телепередачі. Ранкове розважальне шоу з її колегами Олександром Педаном та Сергієм Притулою, принесли трійці любов глядачів та непогані рейтинги.

Зазначимо, що першими ведучими були Марія Єфросиніна та Юрій Горбунов. Остання трансляція шоу відбулася 27 травня 2011 року. За словами самих глядачів, саме за участю цієї трійці – це телешоу дивилися із великим задоволенням.

Ольга Фреймут, Олександр Педан та Сергій Притула ведучі шоу Підйом
Ольга Фреймут, Олександр Педан та Сергій Притула ведучі шоу Підйом

Шоу “Ревізор”

Реаліті-шоу, особливістю якого було знімання ревізій кафе, ресторанів, готелів та інших закладів у сфері обслуговування. В цьому, Ольга Фреймут мала свою повну реалізацію. Її перевірки могли викликати повний шок, гнів та радість від отримання відзнаки.

Ревізор Ольга Фреймут
Ревізор Ольга Фреймут

Вона сувора, але справедлива. Телепроєкт з її участю приносив хороші рейтинги. Проте у 2013 році телеведуча пішла працювати на 1+1, випустивши там авторську програму, “Інспектор Фреймут”, яку продовжували порівнювати з легендарним “Ревізором”.

Шоу “Оля”

Поверненням Фреймут з телеканалу 1+1 на Новий канал стало шоу “Оля”. Українське ток-шоу, яке було адаптацією до американського “Шоу Елен Дедженерес”.

Ольга Фреймут на шоу Оля
Ольга Фреймут на шоу Оля

Було випущено всього один сезон, проте чутки про закриття проєкту з’явилися через три тижні після прем’єри. Головна причина цьому – низькі рейтинги. Так і сталося, адже продовження більше не знімали.

Гостями ставали різні зірки. За словами самих глядачів, було досить незвично бачити Олю в такому амплуа доброї та без скандалу ведучої. Це і стало, свого роду, причиною розпаду проєкту.

“Від пацанки до панянки” 3 сезон

Також у 2018 році одночасно виходить проєкт “Від пацанки до панянки” 3 сезон. Ольга Фреймут постала, як суворий директор, наставник, що протягує руку допомоги складним дівчатам. Проте й там, як зазначає сама Фреймут, своє покликання не знайшла.

Дирекція школи панянок
Дирекція школи панянок

За її словами, вона завжди тримає у своєму серці згадки про програму “Ревізор”, тому якщо й повертатися на телебачення, то тільки з подібним шоу.

Схожі статті