Єдина онучка Софії Ротару Соня Євдокименко розповіла про поповнення: у легенди естради на підході правнук

Єдина внучка Софії Ротару Соня Євдокименко відповіла на запитання своїх підписників та вразила новиною щодо бажання стати матір'ю. Усі деталі в статті.

Єдина внучка Софії Ротару Соня Євдокименко вже декілька років живе в Сполучених Штатах Америки. Красуня поселилася у найбагатшому місті країни — Нью-Йорку.

Компанію склав її наречений Денис Жаданов. Пара живе досить закрито, хоча постійно публікує різноманітний контент. Соня займається блогерською діяльністю, модельним бізнесом, а також вчиться дизайну.

Онучка Софія Ротару заговорила про дітей

Про весілля мова поки що не заходить, хоча шанувальники мріють почути хороші новини. Натомість нещодавно підписниця поцікавилася, чи планує Соня поповнення в родині. І як з’ясувалося, Євдокименко замислюється про дітей, але в майбутньому. Їй подобається мати велику родину, тож вона також збирається провести у цей світ нащадка.

Онучка Софії Ротару розповіла, що планує народжувати дітей

Тому легенда української естради Софії Ротару має реальний шанс стати прабабусею у найближчі роки.

Варто відзначити, що сама Софія Михайлівна поки що не хоче обговорює перспективу видати Соню заміж. У спілкуванні з журналістами вона зазначила, що дівчина дуже молода і до створення сім’ї просто не готова. Мовляв, її спадкоємиця спершу повинна отримати освіту, влаштувати своє життя і вже тоді може замислюватися про заміжжя і родину.

Натомість Соня майже ніколи не обговорює зі своїми шанувальниками пропозицію руки і серця. Ні для кого не секрет, що фанати з нетерпінням очікують на цей день, але дівчина подібні речі залишає лише для себе.

Ба більше, на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram обговорюються зазвичай косметика, піклування про себе, спорт, життя за кордоном, тощо.

Схожі статті