Відполірована лисина і усмішка як у маніяка: зовнішності Влада Ями та Дмитра Гордона не позаздриш

Влад Яма та Дмитро Гордон мають одну дуже спільну рису у зовнішності – це лисина, яка іноді грає з ними справжні жарти життя. Проте не завжди вони бувають добрими, адже лисину кожен сприймає по-своєму.

Загалом, лисина робить чоловіків більш привабливими, але ця зачіска досить підступна, адже пасує не всім. Проте є багато чоловіків, які дуже полюбляють носити саме лисину і ходять з нею все життя. Наприклад, Влада Яму та Дмитра Гордона взагалі неможливо уявити без цієї зачіски. Хоча у молодому віці обидва чоловіки носили досить довге волосся, а у Ями взагалі була монобрів, яка, звісно, робила його зовнішність зовсім не привабливою, особливо у молодому віці, коли він тільки починав свою кар’єру. А, як відомо, бальникам важлива зовнішність для того, аби виглядати на паркеті у повному, красивому образі.

Влад Яма

Теж саме стосується і Дмитра Гордона – він журналіст, це також публічна людина, якій варто мати гарний зовнішній вигляд. Тому, якщо у молодому віці він також носив досить довге волосся, яке йому пасувало. Але з лисиною чоловік себе сприймає краще. І це дійсно є якась родзинка в образі.

До того ж чоловікам зручно носити лисину, не треба щоранку укладати волосся, йти до барбера кожні 2-3 тижні. Але й така зачіска потребує багато уваги, бо вона повинна блищати, бути гладкою та доглянутою. Адже якщо мати недоглянуту лисину, то жодного брутального образу у чоловіка не вийде.

Дмитро Гордон

Та іноді людей з лисиною сприймають як маніяків, це ще пішло з різних фільмів, тому що у сценаристів фантазія грає досить різносторонньо. Але навіть днями сам Влад Яма виклав сторі, де зауважив, що на одному архівному фото, яке йому видало як спогад у Фейсбуці, він був схожий на маніяка.

Історія Ями

І ось така риса характеру – самоіронія, це дуже приваблює також, і її часто відносять до лисих чоловіків, бо вважається, що вони дуже впевнені в собі та гарне почуття гумору, яке дійсно чіпляє.

Схожі статті