Розірвав любовний трикутник: чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян зробив вибір між дружиною і коханкою

Певно вже не є секретом, що до Тоні Матвієнко у Арсена була міцна та гармонійна родина. Але тоді чоловік і сам був досить іншим, він працював на заводі та жив зовсім не зірковим життям.

Так, у житті Мірзояна сцена та популярність з’явилися вже у досить дорослому та свідомому віці. А до цього всього у чоловіка було звичайне життя, він працював за “Запоріжсталі” та разом зі своєю дружиною Анною виховував двох синів Артема та Владислава. Які нині мають чудові стосунки з новою родиною свого вже зіркового татка.

Дружини Мірзояна

Коли Арсен прийняв рішення піти на шоу “Голос країни” він навіть подумати не міг, що його життя зміниться настільки, що з’явиться не тільки новий етап у кар’єрі, а ще й в особистому житті. Хоча почуття ніколи не можна спрогнозувати, оскільки це якесь неконтрольоване явище. Так, Арсен сам того не приймаючи, закохався у свою суперницю Тоню Матвієнко.

Саме на “Голосі” все й почалося, але спочатку між Тонею та Арсеном була взаємна антипатія. А вже згодом, коли вони почали разом ходити на репетиції та більше відкриватися один одному. Звісно, чоловік відчував велику зацікавленість, але водночас розумів, що він одружений та має синів, перед якими він відповідальний та є для них прикладом чоловіка. Але нова закоханість настільки сильно засіла в Арсені, що він не зміг так жити і розірвав стосунки з Анною, чесно про все розповів і віднайшов у жінці розуміння. Тому, розлучення було тихим та взаємним.

Арсен з Матвієнко

Таким чином Мірзоян зміг підкорити Тоню Матвієнко та закохати дівчину у себе ще на проєкті, але вона намагалась приховати свою взаємність та мінімізувати спілкування. Проте від кохання не втечеш. І зараз ми вже понад 5 років спостерігаємо життя  щасливої зіркової родини, де панує гармонія та справжнє кохання.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.