Без гриму та шикарного вбрання: як насправді виглядає Леся Нікітюк поза межами телекамер (ФОТО)

Леся Нікітюк показала своїм підписникам та підписницям те, як вона виглядає з самого ранку, як тільки прокинулася. Чи сильно змінюється жінка?

Леся Нікітюк – знаменита українська телеведуча, популярна своїми дотепними жартами та вмінням гарно доносити інформацію публіці. Жінка вже багато років працює в кадрі. До її харизми звикли шанувальники та шанувальниці. Вони знають Лесю як знаменитість, яка пройшла тернистий шлях від простої гумористки в КВН із номером Галя, я в маршрутці, до того, як стала чи не найзатребуванішою ведучою в українському шоубізнесі.

Леся Нікітюк наразі довіряє свою красу не одному і не двом фахівцям, які слідкують за зовнішнім виглядом знаменитості по всіх сторонах: макіяж, косметологія, зачіска, одяг.

Жінка зараз показується сміливо і без макіяжу. Як ось цей раз вона позувала з самого ранку в одному халаті. Тридцятип’ятирічна телеведуча нещодавно показала фотографію, де вона сфотографувалася у дзеркалі.

Вона позує в чорному халатику й нічого більше, але на голові в телезірки – замотаний рушник. Під очима в телезірки – патчі.

Леся Нікітюк із макіяжем та без нього
Леся Нікітюк із макіяжем та без нього

Окрім цього, жінка показала шанувальникам та шанувальницям пишний букет троянд.

“А я нагадую… У нас у всіх усе буде “збс”. У тих – ні! Доброго ранку”, – написала Леся Нікітюк.

Жінка народилася у місті Хмельницькому 19 жовтня 1987 року. Популярність Леся Нікітюк отримала понад десять років тому. Тоді вона стала учасницею “Розсміши коміка” на телеканалі “Інтер”. За рік Нікітюк стала ведучою програми про подорожі “Орел і решка” на цьому самому каналі. Вона знімалася в четвертому та п’ятому сезонах шоу, а також була ведучою інших розважальних програм на “Інтері” й К1.

Схожі статті