Надя Дорофєєва показала, як Міша Кацурін приготував для неї романтичну вечерю: Дантес не оцінив

Надя Дорофєєва з самого початку стосунків з Кацуріним намагалась їх ретельно приховати та обійти моменти, де її б критикували за те, що вона обрала друга свого колишнього чоловіка.

Вже майже рік Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін зустрічаються, але критика на їхню пару досі находить хвилями, якби гарно вони не виглядали разом, яке б сильне кохання їх не пов’язувало, але багато хто з прихильників артистки досі не сприймає її вибір та всю ситуацію з чотирикутником загалом.

Дорофєєва з Кацуріним

Але зараз Надя почала спокійніше реагувати на критику на не зважати на всі приємні слова. Тому на її сторінках у соціальних мережах почали з’являтися спільні фото та відео з новим обранцем. І це Дорофєєва робить від серця. А на коментарі не звертає уваги, оскільки це все було, є і завжди буде. Публічні люди постійно підпадають під критику, тому, нічого дивного в цьому немає.

Коли Кацурін випустив пісню та кліп з Надею про їхні стосунки, це трохи заспокоїло публіку, адже у кліпі видно, які ніжні почуття їх охоплюють. Але жодного пояснення історії кохання між Михайлом та Дорофєєвою там не проглядалося. Тому, й тут аудиторія знову розділилась на дві категорії, що знову було очікуваним.

Та днями співачка вирішила продемонструвати, як ресторатор Кацурін готує для неї рибну страву у соусі. Надя вирішила зняти весь процес приготування від самого початку й до кінця. А також, засвітила не тільки інгредієнти, а ще й самого Мішу, який із задоволенням готував для своєї другої половинки.

Романтична вечеря від Кацуріна

Проте в instagram Надія не наважилась викласти це відео, а лише у Тік-Ток. Тому не так багато людей його побачило, але вже ця інформація облетіла майже всю мережу. Але тішить те, що попри всю критику, у пари все гаразд.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.