Акторський склад Дизель шоу: як гумористи прийшли до великої сцени – Булітко, Крутоголов, Сморигін, Глущенко

Дизель шоу багате на талановитих гумористів, які свого часу, мабуть, і не очікували, що будуть виступати на такій великій сцені перед мільйонною аудиторією.

Дизель шоу – це одне з найпопулярніших українських телевізійних гумористичних шоу. Актори-коміки відчувають себе ніби риби у воді, адже жартувати, бути дотепними, смішними та позитивними – це їхній великий талант. Та чи всі вони очікували того, що будуть виступати на великій сцені?

Вікторія Булітко

Вікторія ще з дитинства вирізнялася своїм акторським хистом, проте дівчинку віддали до фізико-математичного класу. Вікторія мріяла спершу бути лікарем, та згодом передумала. Ще зі шкільних років вона любила смішити публіку, була задіяна в самодіяльності школи. Жінка мріяла грати в КВК, один із журі якого її свого часу помітив і запросив до університету в Запоріжжі на театральний. Туди вона і вступила. Жінка почала працювати спершу в театрі Запоріжжя, а потім переїхала в Київ і почала зніматися в телепроєктах.

Вікторія Булітко
Вікторія Булітко

Єгор Крутоголов

Єгор із самого дитинства грав у шкільному КВК. Там він очолював команду гумористів. За освітою чоловік філолог. По завершенню університету чоловік створив команду КВК. Команда існувала до 2006-го року, далі чоловік пішов створювати кар’єру на телебаченні, де знявся в багатьох гумористичних шоу.

Єгор Крутоголов
Єгор Крутоголов

Євген Сморигін

Євген народився в Білорусі. Там він у шкільні роки грав у команді КВК. Чоловік за освітою актор театру оперети. Після розпаду команди КВК Сморигін почав брати участь у багатьох телевізійних проєктах. Його затягнуло в кіно, а у 2015-му Євген  потрапив до Дизель шоу.

Євген Сморигін
Євген Сморигін

Яна Глущенко

Жінка свою акторську кар’єру розпочала ще на першому курсі університету. Початком серйозної гумористичної кар’єри вважає роботу у проекті “Велика різниця по-українськи”. Знялася у 32 кінокартинах. Зіграла понад сотню різних персонажів: медсестри, коханки, типової блондинки.

Яна Глущенко
Яна Глущенко

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.