Як виглядають шестеро дітей Андрія Доманського від трьох різних жінок: серед них затесалася ведуча Лідія Таран

Андрій Доманський не тільки має багато успішних телепроєктів, а ще й багато дітей. Чоловік має нащадків від різних жінок, проте з усіма він проводить вдосталь часу.

Андрій Доманський уперше вступив на стежину сімейного життя під час навчання в університеті. Його перша дружина народила сина, коли шоумену було 26 років. Первістка Доманського назвали на честь його дідуся – Василь. Друге телеведучий став батьком через чотири роки. На цей раз Юля Доманська подарувала чоловікові донечку, яку назвали Лада.

Андрій Доманський з синами Василем, Артемом (пасинок) та дочкою Ладою
Андрій Доманський з синами Василем, Артемом (пасинок) та дочкою Ладою

Молода сім’я мешкала в Одесі. Однак, тоді Андрій почав будувати свою кар’єру і дуже часто через роботу їздив до столиці. Життя на два міста дуже віддалило молодих людей, і вже через 10 років їхній шлюб розпався.

У цей час перспективний телеведучий працював у ранковій програмі “Підйом”. Саме на роботі він познайомився із Лідією Таран, а через певний час вони закохались. Андрій та Лідія жили у цивільному шлюбі. Українських телеведучих вважали найкрасивішою парою на телебаченні. Згодом Лідія Таран завагітніла та народила доньку Василину. Однак, їхній роман протривав лише до 2010 року і пара розлучилась.

Лідія Таран з дочкою від Андрія Доманського Василиною
Лідія Таран з дочкою від Андрія Доманського Василиною

Втретє Андрій Доманський одружився із Мариною, яка є його дружиною і сьогодні. У 2011 році у пари народилась дівчинка, яку назвали Кірою. Після першої спільної дитини Андрій та Марина офіційно побралися. Згодом дружина телеведучого подарувала йому ще одну дитинку – Віру. Крім двох спільних дітей в Доманського з’явився ще і син від першого шлюбу Марини. Для телеведучого Артем є пасинком, але Андрій дуже любить хлопчика і не вирізняє його з-поміж своїх дітей.

Діти Андрія Доманського
Діти Андрія Доманського

Андрій Доманський прагне проводити багато часу разом з усіма своїми дітьми, саме тому він часто зустрічається з ними. Старші діти хоч і живуть окремо, але телеведучий намагається часто спілкуватись з ними чи їздити в подорожі. Крім цього, він допомагає усім дітям матеріально.

Схожі статті