Тіна Кароль вирішила покинути Україну та показала, заради кого: їде на історичну батьківщину Зеленського

Відома українська співачка Тіна Кароль повідомила про свій виїзд за кордон та показала, заради чого влаштувала поїздку. Усі деталі в нашій статті

Концерти знаменитої української співачки Тіни Кароль збирають аншлаг не тільки на батьківщині зірки, але й далеко за її межами. Цей факт поп-діва зайвий раз довела після початку повномасштабної війни в Україні, коли відправилася у концертний тур різноманітними країнами.

Непростий маршрут завів знаменитість навіть до Японії, де вона провела декілька тижнів і взяла участь у масштабній маркетинговій компанії. І все заради того, щоб нагадати громадянам Японії про те, що відбувається в Україні.

Параметри фігури Тіни Кароль
Тіна Кароль вирішила покинути Україну

Від недавніх пір і репертуар зірки буде прославляти її за кордоном ще активніше. Справа в тому, що Тіна Кароль відмовилася від виконання своїх російськомовних пісень, і у короткий проміжок часу змінила їх. На даний момент співачка виконує їх англійською, і навряд змінити своє рішення.

Тіна Кароль вирішила покинути Україну

Зараз поп-діва знаходиться у світовому турне. Не так давно Тіна Кароль повідомила про те, що покидає Україну, аби відвідати Ізраїль, Іспанію, Італію, Молдову та інші країни.

Тіна Кароль вирішила покинути Україну

Зокрема зірка поділилася відеороликом зі свого закордонного концерту на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram та показала, як саме виглядає її для іноземних глядачів та українських емігрантів.

На момент публікації артистка мала знаходитися у дорозі між Барселоною та Ашдодом. І вже незабаром фанати артистки в Ізраїлі зможуть побачити її особисто. На історичній батьківщині Володимира Зеленського Тіна планує провести аж три концерти. Судячи з усього, саме там поп-діва користується особливою популярністю.

Схожі статті