Лілія Ребрик засвітилася під час палких обіймів з іншим чоловіком, і зробила здивований вигляд: Дикий мовчить

Знаменита українська акторка Лілія Ребрик оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжу фотографію з вистави. Що зірка показала фанатам?

Як відомо, Лілія Ребрик з радістю береться за різноманітні проєкти, але справжньо пристрастю артистки, окрім бальних танців, є театр. В ньому вона грає безперестанно, що б не відбувалося у світі.

Регулярно акторка з’являється у різних містах України, куди приїжджає з трупою та відіграє усім відомі вистави. Костюми Лілії зачаровують, а її гра не залишає байдужим.

Лілія Ребрик засвітилася під час палких обіймів

Нещодавно акторка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий кадр з вистави “Ревізор” за мотивами однойменної повісті авторства Миколи Гоголя.

Лілія Ребрик засвітилася під час палких обіймів

У кадрі партнер Ребрик по сцені стоїть на колінах та обіймає її, обхопивши руками зовнішню частину її спідницю. Своє вухо він приклав до живота артистки. Вона в свою чергу відвернулася і робить вигляд, що не хоче цих обіймів.

Костюми героїв — яскраво жовті та золотаві. А на тлі видніється лише ліжко. Обійми та навіть поцілунки — звична справа для театру та кіно. У родині Лілія Ребрик до акторської діяльності ставляться не просто нейтрально: у кіно подалася і старша дочка Лілія Ребрик та Андрія Дикого Діана.

Це свідчить про те, що чоловік знаменитості аніскільки її не ревнує до того, що відбувається на сцені, адже інакше в сім’ї більше не було-б акторів. Але варто відмітити, що і сам Андрій прекрасно знає, що це таке, адже був на місці Лілії. Адже їхня історія розпочалася з паркету, де вони відіграли масу сценок кохання перед тим, як перейти до безпосереднього танцю. Однак тоді ця взаємодія призвела до бурхливого та стрімкого роману, який переріс у шлюб та батьківство.

Схожі статті