Топольський заявив, що боїться кохати: переможниця Холостяка-12 Катя Лозовицька кардинально змінила Алекса

Вартий заздрості Холостяк Алекс Топольский відверто поділився новим зізнанням зі своїми підписниками. Про, що повідомив, які наслідки має від попередніх стосунків? Дізнавайтеся вже зараз.

На своїй сторінці в Instagram, Топольский часто показує своє життя за кордоном та розповідає про власні переживання та почуття.

В дописі під фото зазначив, що у нього бувають моменти, коли боїться кохати. Це може бути пов’язане з тим, що в якийсь момент життєвого шляху ми всі набули досвіду і думки про те, що кохання може поранити нас, бути небезпечним та руйнувати нас із середини.

Проте навіть при отриманні такого гіркого досвіду, Алекс Топольский впевнений, що в майбутньому можна мати здорові, вірні, щасливі відносини зі своєю людиною, адже усвідомив, що навіть якщо щось сталося у минулому, зовсім не означає, що це повториться в нашому майбутньому.

Минуле не визначає наше майбутнє, тому все в наших руках. Завжди можна перевернути свою сторінку у житті та почати жити по-новому.

Згадаємо, що переможницею проєкту “Холостяк-12” стала модель Катерина Лозовицька. На екрані ми часто бачимо красиву, чуттєву, вишукану історію кохання. Здавалося, що це триватиме довго, адже всі вірили, що Алекс зможе зустріти ту єдину. Проте після закінчення шоу пара більше не разом.

У кожного є своя версія цього. Основною причиною розпаду, Катя написала у своєму Instagram, де зазначила, що Топольський мало цікавився нею та потребував уваги більше до самого себе.

Також холостяк Алекс Топольський поділився власним кредо, яке допомагає йому у житті:

“Мені імпонує життєве кредо Метью Макконахі – просто продовжуйте жити”.

Схожі статті