Ніяка вона не Зеленська: ось яке прізвище перша леді України змінила в паспорті багато років тому

Олена Зеленська не завжди носила прізвище свого відомого чоловіка, звісно, це було лише до заміжжя, але все ж таки цікаво, як звучало прізвище першої леді до того, як вона змінила його у паспорті.

Відомо, що пані Зеленська народилася у місті Кривий Ріг, там же де і її чоловік. У 7 класі Олена познайомилась з Володимиром, і він, відразу у неї закохався, проте до самого випускного Олену він не зацікавив як хлопець, хоча Зеленський і намагався залицятися до дівчини, але по-дитячому.

Олена Зеленська

Батьки Олени звичайні середньостатистичні люди та працівник державних посад. Звісно, на той час більшу частину рішень приймали вони, тому дівчина вступила на архітектора, але за професією не працювала, а обрала шлях КВК. Олена писала сценарії та жарти для артистів, в тому числі й для свого коханого.

Від батька дівчині дісталося прізвище Кияшко, що за легендою пішло від слова Київ, а точніше від того, як називають місцевих жителів, від слова – киян. Історики в один голос кажуть, що таким прізвищем можна пишатися, оскільки воно відображає справжню слов’янську писемну культуру.

Володимир та Олена зустрічалися цілих 8 років, та не одружувались через те, що після весілля зазвичай швидко з’являються діти, а тоді, жоден з них не був до цього готовий, тому з пропозицією Зеленський не поспішав, навіть попри великі та щирі почуття до Олени.

Тож, багато років Олена носила прізвище Кияшко поруч зі своїм потенційним чоловіком. Але це ніяк не вплинуло на стосунки, адже з самого початку вони обидва відчували, що є долею один для одного. Та й Володимир ще у гімназії для себе вирішив, що Олена стане його дружиною за будь-яких обставин, оскільки він закохався ще у зовсім юному віці.

Дівоче прізвище Зеленської

Тому зараз ми бачимо міцну, чесну та щиру родину, яка є прикладом для всього світу. Оскільки, їхні стосунки дуже надихаючі, крізь 19 років шлюбу зберегти таку ніжність – це гідно поваги.

Схожі статті