Зірки за межами телекамер: які хобі у Олени Зеленської, Наталії Могилевської та Тіни Кароль

Хобі – це найкращий спосіб відпочити після роботи. Наші знаменитості мають безліч різних цікавих занять, яким вони себе присвячують за межами роботи.

Українські знаменитості – вельми талановиті люди. Вони повністю присвячують себе роботі, віддаються справі, якою займаються на всі сто. Саме так вони дійшли до того рівня, який зараз мають. Та якщо так важко працювати, то треба вміти і відновлювати власні сили – це і сон, і пасивний відпочинок, і активний. А ще прекрасно надає сил улюблена справа поза межами роботи – це хобі.

Наші зірки розповіли, чим вони займаються, коли в їхньому щільному графіку вивільняється хоч якась вільна хвилинка.

Тіна Кароль

Знаменита українська співачка увесь свій час проводить чи то на сцені, чи то працюючи із власними проєктами, зокрема в умовах повномасштабної війни, благодійністю. Та попри всю зайнятість, жінка таки знайшла те, що їй найбільше до душі – садівництво. Тіна Кароль не раз зізнавалася, що її мрія – мати город. Каже, завжди залучає до процесу всю родину.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Наталія Могилевська

Ще одна популярна українська виконавиця – це Наталія Могилевська, яка так само працювала і продовжує невпинно працювати у світі шоубізнесу. Жінка попри свою роботу майже двадцять чотири на сім, у вільний час захоплюється вишиванням. Якось вона показувала, що саме вишивка стала головним заняттям відпустки.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

Олена Зеленська

Перша леді України Олена Зеленська зараз має дуже багато роботи й абсолютно мало вільного часу. Проте раніше жінка зізнавалась: обожнює спорт і літературу. Зеленська обожнює художні книги. Про це навіть часто згадували її колеги: якщо якась поїздка-відрядження, Олена – завжди з книжкою. Ну а спорт – це улюблене сімейне заняття, розповідала перша леді.

Олена Зеленська
Олена Зеленська

Схожі статті