Тіна Кароль вийшла заміж за продюсера на узбережжі Мальдівських островів: весільні фото облетіли мережу

Знаменита українська співачка Тіна Кароль багато років тому прийняла рішення вступити у шлюб зі своїм продюсером Євгеном Огіром. Давайте згадаємо, як це було.

Історія кохання Тіни Кароль та її продюсера Євгена Огіра — одна з найдивовижніших в українському шоу-бізнесі. Майбутній чоловік поп-діви досить довго мріяв про сім’ю, люблячу дружину та дитину. Натомість Тіна займалася здійсненням мрії усього свого життя — працювала над музичною кар’єрою.

Тіна Кароль показалась вразила змінами на обличчі
Тіна Кароль вийшла заміж за продюсера

Однак неабияка зайнятість, гастролі та зйомки не завадили співачці дозволити коханню увійти в її життя. Бурхливий роман швидко переріс у серйозні та зрілі стосунки, тож пара прийняла рішення побратися.

Тіна Кароль вийшла заміж за продюсера

Тіна Кароль вийшла заміж за продюсера

Справжнє весілля відбулося на Мальдівах, там Тіна та Євген таємно розписалися та відгуляли скромне торжество після церемонії.

А по поверненню до Києва пара відіграла свято зі справжнім розмахом, тож фотографії одразу ж розлетілися мережею. За плечима у Євгена був один невдалий шлюб і навіть позашлюбна дитина. Натомість Тіна мала серйозні стосунки до Євгена. Обидва знали чого хочуть і як цього досягти. Але доля розпорядилася інакше: невдовзі після народження спільного сина Веніаміна співачка втратила чоловіка, з яким мріяла провести все життя.

Євген хворів на рак, і пішов з життя у німецькій лікарні, борючись за нього до останнього. В той самий час Тіна знаходилася на концерті і дізналася страшну новину перед виходом на сцену. Продюсер переконав дружину поїхати та виступити перед фанатами. Тільки згодом Кароль зрозуміла, що таким чином Євген відіслав її, щоб піти з життя, адже в її очах він намагався бути сильним та стійким. З тих пір Кароль так і не вийшла заміж і навіть не показала публіці жодного обранця.

Схожі статті