|
13.11.2020 08:47

Надя Дорофєєва в новому образі продефілювала біля басейну майже оголеною: тепер увага Потапа прикута до неї (ВІДЕО)

Українська співачка і екссолістка групи “Время и Стекло” Надя Дорофєєва опублікувала у своєму Instagram пікантне відео. На ньому вона зображена у дуже короткій сукні та елегантних чоботях. У такому вигляді вона сексуально продефілювала біля басейну.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCHdMt4knxJx%2F%3Futm_source%3Dig_web_copy_link&is_from_rle

Її прихильники і фанати не в змозі стримувати емоцій.

Надя Дорофєєва коментарі підписників Коментарі підписників

А відома рестораторка і подруга співачки Дарина Кацуріна прокоментувала, що це дуже гаряче. 

Коментар Даші Кацуріної

Нагадаємо, що відома українська група “Время и Стекло”, яка проіснувала 10 років і була на піку своєї популярності, припинила своє існування в березні 2020 року. Про це вони повідомили на офіційній сторінці групи.

Розпад групи “Время и Стекло”

Надя Дорофєєва прокоментувала, що за 10 років існування вони зробили все що могли для групи і віддали їй максимум зусиль. Однак варто рухатись далі і покоряти нові етапи життя. Позитив (Олексій Завгородній) додав, що вони не зупиняються на досягнутому і продовжують свій творчий шлях. До того ж, не збираються припиняти дружніх стосунків і продовжують працювати разом. При цьому кожен з них особистість і має розвиватись далі.

Потапа (Олексій Потапенко), який був продюсером їх групи, на власній сторінці повідомив, що дуже вдячним їм за спільну працю.