Ектор Хіменес-Браво відбив подругу у Міцкевича та показав романтичну вечерю з Аліною Ляшук з “Холостяка-10”

Аліна Ляшук відома українська блогерка, яка стала відомою завдяки участі у шоу "Холостяк". Тоді дівчина майже не розкрилась, але зацікавила глядачів і тепер, має велику аудиторію.

Аліна була досить сором’язливою на проєкті, скоріш за все велику роль зіграв вік, адже з Максом Михайлюком у них була велика відстань у життєвих позиціях та принципах. Тому, фавориткою холостяка Аліна не стала. Проте дівчина знайшла себе у блогінгу, що дуже гарно. І тепер, Ляшук знайома з багатьма відомими людьми.

Аліна Ляшук
Аліна Ляшук

Наприклад, після першої “Холостячки” з нею намагався побудувати стосунки Артем Шепіль, але й для нього Аліна виявилась маленькою, а псувати її життя чоловік не хотів, і це було дуже благородно.

Проте минулого року Ляшук досить гарно потоваришувала з Павою та Владом Міцкевичем з “МастерШеф”, а також з головним суддею кулінарного проєкту Ектором Хіменесом-Браво. Досить часто можна побачити дружні зустрічі Аліни з хлопцями разом чи окремо.

У її instagram вистачає смішних відео з Міцкевичем Бжезинським та Ектором. Досі залишається загадкою, як закрутилась ця дружба, проте за їхніми жартами та відео цікаво спостерігати, бо вони живі та позитивні. Також в Аліни є окреме відео з головним шеф-кухарем країни, де вони танцюють.

Та днями Ектор показав, як проводить час з Аліною. Річ в тому, що на відео вони вдвох сидять у ресторані, і видно, що це вечір та їдять салати, але при цьому нюхають плитки шоколаду та демонструють, як правильно будувати раціон правильного харчування. Тож, якщо з першого погляду можна подумати, що це романтична вечеря в ресторані, то ні. Просто двоє блогерів–друзів вирішили зняти відео для контенту.

До того ж слід нагадати, що в Ектора є кохана жінка, яка зараз не в Україні, але чоловік з нетерпінням чекає зустрічі зі своєю обраницею та в жодному разі не має планів на Ляшук.

Схожі статті