|
09.02.2023 19:43

Решетнік, Зеленський, Бєдняков та інші знаменитості, які добре грають у футбол: майстри в усьому

Всі хлопчики у дитинстві мріють стати професійними футболістами та грати у найкращому клубі світу. Та це й справді мрія, перетворити своє захоплення на роботу і заробляти не тільки гарні гроші, а ще й всесвітнє визнання.

Серед відомих зіркових чоловіків також багато тих, хто дійсно полюбляє грати у футбол, і чудово, що іноді є така можливість – поєднати своє хобі з благодійністю чи добрими справами. Оскільки багато футбольних матчів відбуваються з благодійною метою. Але професійних команд це не стосується.

Григорій Решетнік

Григорій не пропускає жодного футбольного матчу та часто виступає експертом на українських каналах. Любов до футболу у Решетніка неймовірна. Тому, влітку 2022 року він потрапив до збірної зірок з футболу. Ця команда змагалася з командою футбольних легенд.Звісно, що від цього матчу та благодійної мети Гриша отримав масу задоволення.

Вадим Олійник

Відомо, що з самої юності Вадим є професійним футболістом, але життя дало йому ще один талант – співати й це хлопець проніс на велику сцену. Та й з футбольною кар’єрою у Вадима все склалося, адже він є гравцем однієї з українських команд.

Володимир Зеленський

Наш президент також дуже полюбляє футбол, але зараз на це хобі часу немає. Та у минулому Володимир навіть грав за команду “Динамо”, звісно, це був також благодійний матч, оскільки професійним футболом Зеленський не займається.

Андрій Бєдняков

Відомий український телеведучий вміє не тільки красиво говорити, а ще й голи забивати. Андрій також захоплений грою у футбол та брав участь у благодійному матчі.

Олександр Педан

Спортивний Олександр Педан не виключення, здається, йому підвладні всі види спорту, але футбол завжди займає особливе місце у серці чоловіків. Тому влітку 2022 року Саша разом з Гришею Решетніком вийшов на благодійне поле змагатися з легендами футболу.