Від Заливако пішла модель: переможниця Холостяка-11 Анна Богдан розповіла, як за нею ганяються модельні скаути

Переможниця головного проєкту про кохання "Холостяк-11" Анна Богдан поділилася новиною про те, як розпочалася її модельна кар'єра. Які подробиці зі свого життя розповіла дівчина? Дізнаваймося разом.

Колишня дівчина Михайла Заливако – Анна Богдан на своїй сторінці в Instagram поділилася відповіддю на питання підписників. Багатьох цікавило, який був перший підробіток зірки та як стала моделлю.

Богдан зазначила, що в модельну індустрію її запрошували ще з 14 років, проте її батьки були проти. Коли вона стала дорослою, то вирішила піти за своєю мрією та просто спробувати, де розповідає, що їй дуже подобався той час – було цікаво.

В модельній сфері пропрацювала 5 років, а цікавим фактом та відкриттям для її аудиторії було те, що Анна заробила свої перші гроші у 2 роки, знявшись, у рекламі.

“Модельні скаути підходять досі, пропонують працювати в модельній індустрії, мені звичайно дуже приємно, але я себе вважаю вже старою для цього”, – в жартівливій формі зазначила Богдан.

Сторіз Анни Богдан
Сторіз Анни Богдан

Нагадаємо, що Анна Богдан стала переможницею проєкту “Холостяк-11”. Своєю ніжністю, любов’ю до екстриму, турагентка завоювала серце Михайла Заливако. Пара багато разів обговорювали майбутні плани, хотіли спільне весілля, проте ідилія, на жаль, закінчилася.

Першою про розставання пари – вирішила розповісти сама Богдан, але справжню причину вона залишила в таємниці. Просто зазначила, що прийняте нею рішення далося їй дуже важко.

Всіх ця новина дуже шокувала, адже прихильники не розуміли, чому так сталося. Відразу після закінчення шоу, пара жила разом, часто ділилися спільними фото та з’являлися разом на різних телешоу. Наразі екс-кохані не спілкуються.

Схожі статті