Подруга Кошового і Зеленського Олена Кравець розповіла про знайомство з Віталієм Кімом: це було на відпочинку

Олена Кравець розповіла шанувальникам та шанувальницям, як вона вперше побачила знаменитого очільника Миколаївської обласної адміністрації Віталія Кіма.

Олена Кравець – знаменита українська акторка, талановита гумористка та віднедавна колишня учасниця гумористичного проєкту – 95-го Кварталу й телеведуча одного з українських телевізійних шоу на каналі Дом. Жінка, окрім цього всього, ще і близька подруга чинного президента України Володимира Зеленського, із яким вони пропрацювали на одній сцені дуже багато років. Саме через це Олену Кравець часто називають телевізійною дружиною Зеленського, адже по-перше, справжню жінку президента звати Олена, а по-друге, Кравець часто грала таку роль.

Ось нещодавно телеведуча у своїй авторській програмі “Тихий вечір із Оленою Кравець” на каналі Дом розповіла, коли вперше побачила знаменитого очільника Миколаївської ОВА Віталія Кіма.

В
Віталій Кім

Жінка зізналася, що це було в Коблеву під час того, як вона відпочивала там із дітьми. А Віталій же був там у робочих питаннях.

Пам’ятаю, як ми з дітьми йдемо до басейну, і я бачу, як на літньому майданчику сидить голова Миколаївської ОДА. Просто лузгає насіння і дуже акуратно складає лушпиння на купку, – розповіла Олена Кравець глядачам та глядачкам її авторської програми.

На таку розповідь від Олени Кравець Віталій Кім пожартував, сказавши, що насіння – це своєрідна фішка Миколаєва та області. Він зазначив, що його головне правило – це бути вельми обережним та не смітити шкарлупками від насіння.

Чоловік розповів, що тоді він мав три вільних дні, коли не треба було нічого робити. Тоді голова Миколаївської обласної військової адміністрації вибрався відпочити разом із родиною, бодай на трохи.

Схожі статті