Володимир Ярославський подарував Олі Мартиновській привселюдний поцілунок і кольє: “Гля на нього, романтика”

Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська – це зірковий дует кулінарів, про стосунки яких мріють мільйони фанатів, однак вони запевняють: тільки друзі

Володимир Ярославський – один із найкращих шеф-кухарів України, співвласник одного із знаменитих ресторанів, популярний суддя відомого українського телевізійного кулінарного проєкту МастерШеф. Якраз останнє і пов’язує його з Ольгою Мартиновською.

Ольга Мартиновська – знаменита переможниця одного із сезонів кулінарного телепроєкту МастерШеф. Жінка славна тим, що працює шеф-кухаркою одного з найвідоміших ресторанів у Парижі. Також вона відома своєю участю у другому сезоні МастерШеф Професіонали в якості судді.

Саме на кулінарному телепроєкті доля звела Мартиновську та Ярославського. Пильні глядачі та глядачки одразу ж помітили: між двома кулінарами могло би бути щось більше, аніж робота.

Так, шанувальниці та шанувальники активно слідкують за всіма подіями, які публікують знамениті кухарі на власних сторінках у соціальній мережі Інстаграм і не дарма. Чому не дарма? Ось нещодавно Ольга Мартиновська збентежила, схвилювала та заінтригувала підписників та підписниць новими сторіс за участі Володимира Ярославського.

Спершу жінка нахвалила колегу за його зовнішність.

З вусами у Вовчика все гуд. Стоять, накрутив, постриг і готує новий смачнючий сет, – сказала Ольга Мартиновська в одному із відео.

Скріншот зі сторіс
Скріншот зі сторіс

А потім – показала відео, де до неї пригортається колега-кухар. Ольга підписала показане так: Вовка теж, мабуть, скучав.

Ой, Вов, шо ти там робиш? Мене сьогодні тільки в інтерв’ю питали: які у вас відносини з Ярославським? – запитує Ольга Мартиновська Ярославського.

Скріншоти відео, опубліковані Мартиновською
Скріншоти відео, опубліковані Мартиновською

На що той ствердно та з усмішкою відповідає:

Дружні, сто відсотків дружні

Схожі статті