Наталія Могилевська відгуляла розкішне весілля та показала нареченого: лисий і вже не молодий, як Влад Яма

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська відгуляла розкішне, зіркове весілля та засвітилася на світському заході. Усі деталі в нашій статті.

Єдине весілля у житті Наталії Могилевської сталося на початку двотисячних. А тоді знаменита співачка вийшла заміж за свого обранця Дмитра Чалого. Втім, шлюб протривав лише рік.

Згодом молоді люди зрозуміли, що їхнім шляхом суджено розділитися. З тих пір артистка неодноразово намагалася налагодити особисте життя, і навіть перебувала у цивільному шлюбі довжиною в 5 років. Втім, жодні з цих стосунків не привели її до весільного алтаря знову.

Наталія Могилевська відгуляла розкішне весілля

Ба більше, артистка неодноразово приміряла на себе весільні сукні, але і ті події були ніяк не пов’язані з перспективою прожити усе своє життя з коханою людиною. Як і більшість зірок, Наталія Могилевська часто виконує роль моделі, яка обіцяє тій чи іншій маркетинговій компанії абсолютний успіх.

Втім, як популярна особистість, Наталія має безліч друзів та колег, які кличуть її на свої свята. І безперечно з’являлася у ряді зіркових весіль. Одним з таких стало торжество Влада Дарвіна.

Наталія Могилевська відгуляла розкішне весілля

Примітно, що нестандартний підхід співак зберіг, коли організовував весілля. На заході був дуже жорсткий дрес-код. Зірка намагався повністю абстрагуватися від традиційного погляду на дане свято, і влаштував справжній перфоманс у базовому чорному одязі, фаєр-шоу, а також незвичайні танці.

Наталія Могилевська відгуляла розкішне весілля

Чи сподобалося Наталі Могилевської торжество залишається великою загадкою, адже артистка з повагою ставиться до своїх колег, і ніколи б не стала критикувати чужі свята. Втім, фотографій з артисткою з даної події було не так багато.

Схожі статті