Онука Софії Ротару влаштувала бійку у Нью-Йорку: спадкоємиця легенди не пожалкувала прийомів і тумаків

Дочка знаменитої української виконавиці Софії Ротару Соня Євдокименко потішила фанатів новим відео з Сполучених Штатів. Усі деталі в нашій статті.

Єдина онучка Софії Ротару Соня Євдокименко успадкувала від бабусі не тільки безперечну вроду та елегантність, але і масу талантів. Як і усі її родичі, Соня демонструє дуже відкриту творчу натуру. Вона готова до роботи, не боїться уваги публіки і вміє з нею працювати.

Онука Софії Ротару показала, як займається боксом у Нью-Йорку

Вже декілька років Євдокименко проживає в Сполучених Штатах Америки. Дівчина переїхала з Європи до Нью-Йорку з метою розпочати модельну кар’єру, і в цьому вона має успіх. Дівчина виглядає просто неймовірно, має блискуча волосся, стрункі ноги, підтягнути фігуру, ідеальне обличчя для будь-якої реклами.

Онука Софії Ротару показала, як займається боксом у Нью-Йорку

Тому зовсім не дивно, що її блог користується популярністю, адже окрім своїх зовнішніх даних та знань, вона й демонструє любов до естетики. І варто відмітити, що ця любов не пройшла дарма, адже у Нью-Йорку Софія вивчає дизайн.

Але час від часу відкривається і інша натура дівчини. Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як проходять її заняття з боксу.

Даним видом спорту вона захоплюється вже давно, і судячи з усього навіть не змінила студію за три роки. Звісно, змонтований відеоролик виглядає дуже естетично та круто. Як саме Євдокименко справляється без камери достеменно невідомо, але сама публікація викликає лише позитивні емоції, адже на рингу Софія працює ефектно.

Нагадуємо, що в Сполучених Штатах Америки спадкоємиця Софії Ротару проживає разом зі своїм бойфрендом Денисом Жадановим, яким якого в пресі називають нареченим моделі. Фактично, невідомо, чи робив він Софії пропозицію.

Схожі статті